|

Dame N'Doye'de İlk test tamam

Trabzon'a getirdiği Christopher Samba'da ortaya çıkan sağlık sorunları nedeniyle anlaşma sağlayamayan bordo-mavililer, N'doye'ye dünkü kontrollerin ardından bugün bir tarama daha yaptıracak

Yeni Şafak ve
14:20 - 10/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 02:20 - 10/08/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor'un İngiliz ekibi Hull City ile yaptığı 3.3 milyon Euro'luk bonservis bedeli anlaşmasının ardından önceki gün şehre getirdiği Dame N'Doye, dün sağlık kontrolünden geçirildi. Senegalli golcüyle sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması beklenirken imzanın bugüne kaldığı öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin, golcü oyuncuya bugün ikinci bir sağlık taraması daha yaptıracağı kaydedildi.


İlk testleri olumlu çıkan Dame N'Doye'nin bugün bir kez daha yapılacak detaylı kontrollerinde futbol oynamasına engel bir durum tespit edilmediği takdirde sözleşme imzalanacağı bildirildi. Trabzonspor yönetimini sağlık kontrolü için titiz davranmaya iten Christopher Samba'nın gerçekleşmeyen transferi.


SAMBA'DAN DERS ALDILAR

Trabzonspor'un sözleşme imzalamak için şehre getirdiği Samba'nın Dinamo Moskova takımında iç yan bağlarında ciddi bir sakatlık geçirdiği, yaklaşık 1 ay forma giymemesine neden olan bu sakatlığın Trabzon'da yapılan sağlık kontrollerinde ortaya çıktığı öğrenildi. Yönetimin de yıllık 2.5 milyon Euro ödeyeceği Kongolu stoperin transferini sakatlık riski nedeniyle rafa kaldırdığı bildirildi.



Trabzonspor pilot takımına yenildi


Trabzonspor, pilot takım 1461 Trabzon ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçta altyapıdan destekli bir kadro ile çıkan bordo-mavililer, Esteban, Salih, Musa, Aykut, Alper, Aytaç, Bourceanu, İbrahim, Sefa, Deniz ve Muhammet 11'iyle mücadele etti. Trabzonspor'da ilk yarıda sakatlanan Musa'nın yerine yine alt yapıdan Mehmet Yeşil oyuna girdi. 1461 Trabzon'u galibiyete taşıyan golleri 13. dakikada Ferhat Yazgan ve 40'ta Yaser kaydetti. Maçın oynandığı saatlerde diğer oyuncular da yan sahada Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Hazırlık maçını sakatlığı nedeniyle son 2 maçtır takımda yer alamayan Mehmet Ekici de izledi.



Stoperde yeni aday Douglas


Trabzonspor, Christopher Samba transferinde sorun çıkması üzerine yeniden Douglas'a yöneldi. Bordo-mavililerin transfer listesinde olan Brezilyalı stoper için anlaşma zemini aranıyor. 2013 yılında ülkesinin Vasco da Gama takımından 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Dnipro'ya transferin olan Douglas için düşünülen bonservis bedeli 2 milyon Euro.






#Trabzonspor
#Samba
#Mehmet Ekici
9 yıl önce