|

Damien Comolli İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olmasının ardından futbol takımının yeni patronunun kim olacağı merak konusuydu. Fransız futbol adamı Damien Comolli ile görüşen sarı lacivertli yönetim tecrübeli isimle her konuda anlaştı. Comolli, geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Yeni Şafak
14:51 - 5/06/2018 Salı
Güncelleme: 05:40 - 6/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​Damien Comolli
​Damien Comolli

Fenerbahçe'nin yeni futbol adamı netleşti. Fransız isim Damien Comolli ile anlaşmaya varan sarı lacivertlilerin yeni yönetiminin yarın konuyla ilgili olarak resmi duyuruları yapması bekleniyor.

Damien Comolli'nin uzun süredir Fenerbahçe üzerine çalışmalarda bulunduğu ve kısa süre içerisinde takımın teknik direktörü konusundaki belirsizliğin de son bulacağı ifade ediliyor.

  • 1995 yılında Arsenal'de görev yapmaya başlayan Comolli, ardından Fransa'nın Saint-Etienne kulübünde çalıştı oradan da Tottenham'a geçti. Tottenham'ın ardından da Liverpool'da çalışan Comolli bu kulüplerde Futbol Direktörlüğü görevini üstlendi.


Aykut Kocaman'la yola devam edilecek mi?
  • Ali Koç önceki günlerde katıldığı bir programda "Aykut Hoca bir hocadan fazlası. İnsanlığı, adamlığı, duruşları çok iyi. 3 Temmuz'da biz çok şeyler yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. Birçok oyuncumuz gitti. Aykut hoca bu dönemde çok iyi bir liderlik gösterdi. Aykut hoca ile devam etmek çok isterdik. Ancak taraftarda öyle bir beklenti var ki, bu beklentiyi gözardı etmemek lazım" diye konuşmuştu. Aykut Kocaman da seçimden önce yaptığı açıklamada istifa edebileceği sinyalini vermişti.


#Damien Comolli
#Fenerbahçe
6 yıl önce