|

Damien Comolli'nin ilk hamleleri Ben Arfa ve Cabella mı?

Fenerbahçe'nin yeni futbol patronu Damien Comolli, İstanbul'a geldi. Comolli, Ali Koç'un başkan olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Yeni sezon için yönetimle birlikte takımın hocasını belirleyecek olan Comolli, transferi mümkün isimlerle ilgili olarak da yönetime rapor sunacak. Tecrübeli futbol adamının transfer için ilk adayları ise Ben Arfa ile Remy Cabella.

Yeni Şafak
00:35 - 6/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 06:05 - 6/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Damien Comolli
Damien Comolli

Fenerbahçe'nin yeni futbol patronu olan Damien Comolli, İstanbul'a geldi. Kulüp tesislerinde ve kulüp binasında görüşmelerde bulunacak olan Comolli'nin transferle ilgili de yönetime rapor sunması bekleniyor.

Sarı lacivertlilere transferi mümkün olan oyuncularla ilgili geniş bir araştırma yaptığı bilinen Comolli'nin Fransa'dan Ben Arfa ve Remy Cabella isimleriyle ilgilendiği iddia edildi. Fransız basını, Comolli'nin sarı lacivertlilerle anlaşması sonrasında iki oyuncunun da Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu belirtti.

  • Comolli'nin ilgilendiği belirtilen oyunculardan Hatem Ben Arfa'nın PSG ile sözleşmesi sona erdi. Remy Cabella'nın ise sözleşme bitiş tarihi 2020. 28 yaşındaki oyuncu sezonu Saint-Étienne'de kiralık olarak geçirdi ve çıktığı 27 maçta 7 gol atıp 7 asist yaptı.

#​Damien Comolli
#Fenerbahçe
#Ben Arfa
6 yıl önce