|

Dani Alves Juventus ile anlaştı

La Liga ekiplerinden Barcelona kariyerini noktalayan Brezilyalı sağ bek Dani Alves Juventus ile önümüzdeki sezon için anlaştığını resmen açıkladı.

Yeni Şafak
11:24 - 5/06/2016 Pazar
Güncelleme: 08:43 - 5/06/2016 Pazar
Diğer
Dani Alves Barcelona formasıyla bu sezon La Liga'da 29 maçta 4 asist kaydetti.
Dani Alves Barcelona formasıyla bu sezon La Liga'da 29 maçta 4 asist kaydetti.

Barcelona ile yollarını ayıran Dani Alves, önümüzdeki sezon için Juventus ile anlaştığını resmen açıkladı.



Sporcope'un haberine göre; Brezilyalı yıldız İtalyan basınına yaptığı açıklamada Barcelona'dan ayrılma nedeninin herhangi bir anlaşmazlık olmadığını söyleyen Dani Alves, “Sevilla ve Barcelona'da kazanılabilecek herşeyi kazandım. Şimdi Barcelona dışında bir yerde birşeyler denemek istediğime inandım. Ben yine mutluyum. Barcelona'dan ayrıldım ama kalbim de biryandan onlarla” şeklinde konuştu.



'Juve ile zirveye çıkmak istiyorum'

Alves yeni bir maceraya atılacağını söyleyerek, “Değişiklik yapma zamanı geldiğine inandım. Şimdi İtalya ve Juventus'ta Avrupa'nın zirvesine çıkmak istiyorum” sözlerini kullanarak kendi ağzından ilk kez Juventus ile anlaştığını duyurdu.



Brezilyalı sağ çizgi oyuncusu Dani Alves ile röportaj gerçekleştiren muhabir Michela Russo, ilginç bir detayı da programın izleyicileri ile paylaştı. Russo, Dani Alves'in Whatsapp uygulamasında Juventus'un renkleri olan siyah-beyaz bir şapka ve tişört giymiş bir karesini kullanmaya başladığı bilgisini iletti.










#Barcelona
#Dani Alves
#Juventus
8 yıl önce