|

Danimarka-Avustralya: 1-1

Dünya Kupası C Grubu'nda Avustralya, Danimarka ile karşılaştı. Müthiş bir çekişmeye sahne olan maç 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Danimarka puanını 4, Avustralya 1 yaptı.

Yeni Şafak
16:50 - 21/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:03 - 21/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Avustralya, Danimarka maçında galibiyeti kaçıran taraf oldu.
Avustralya, Danimarka maçında galibiyeti kaçıran taraf oldu.

2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçında Danimarka ile Avustralya, tarihlerinde ilk kez bir resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Danimarka'da eski Fenerbahçeli Simon Kjaer, Avustralya'da ise Bursaspor forması giyen Aziz Behich maça ilk 11'de başladı.

Samara Arena'da oynanan maçta gol erken dakikada geldi. Vikingler, 7. dakikada Christian Eriksen'in şık golüyle 1-0 öne geçti. Kanguruların bu gole cevabı ise 35. dakikada penaltıdan Mile Jedinak ile geldi. Bu aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu. Karşılıklı ataklarla oynanan müsabakanın ikinci yarısında iki takımda skoru değiştirecek golü bulamayınca maç 1-1 beraberlikle tamamlandı.

  • C Grubu'nun ilk maçında Peru'yu 1-0 yenen Danimarka, bu maçta aldığı beraberlikle puanını 4'e çıkartırken, Dünya Kupası serüvenine Fransa mağlubiyeti ile başlayan Avustralya ise turnuvadaki ilk puanını Danimarka karşısında aldı.

2018 Dünya Kupası C Grubu'nda Danimarka ile Avustralya 1-1 berabere kaldı. #DEN #AUS #WorldCup

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Danimarka
#Avustralya
#Dünya Kupası
6 yıl önce