|

Danny Blind: Sneijder için İstanbul'a gideceğim

Gelecek hafta İstanbul'a geleceğini belirten Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, Sneijder'le bir görüşme yapacağını Van Persie'nin ise planları arasında olmadığını söyledi.

Yeni Şafak
11:32 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 11:40 - 14/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Danny Blind, Hollanda Milli Takım kaptanlarıyla görüşmek için Sneijder'i İstanbul'da ziyaret edecek.
Danny Blind, Hollanda Milli Takım kaptanlarıyla görüşmek için Sneijder'i İstanbul'da ziyaret edecek.

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, katıldığı bir programda Robin van Persie hakkında konuştu. Blind yaptığı açıklamada, milli takım kaptanlarını ziyaret edeceğini ancak Wesley Sneijder için İstanbul'a geldiğinde Robin van Persie ile görüşmeyeceğini dile getirdi.



Blind Fenerbahçeli golcü hakkında şu ifadeleri kullandı;


  • "İstanbul'da Wesley'le görüşeceğim ancak Robin planlarım arasında değil. Durum bu ama onun da tüm maçlarını izliyorum. Şimdilik 3 kaptanımızı ziyaret etmeyi düşünüyorum. Gelecek planlarım arasında yer almayan oyuncularla görüşmeyeceğim"

Milli takımla son maçına 13 Ekim 2015'te Çek Cumhuriyeti'ne karşı çıkan Van Persie, o tarihten bu yana kadroya çağrılmıyor. Blind bunun nedenini yıldız oyuncunun fizik ve form durumunun iyi olmaması olarak açıklamıştı.



Hollanda 25 Mart'ta Dünya Kupası Elemeleri mücadelesinde Bulgaristan ile karşılaşacak. Portakallar 28 Mart'ta ise İtalya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.






#Sneijder
#Van Persie
#Danny Blind
7 yıl önce