|

Dante el yakıyor

Brezilyalı savunma oyuncusunun bordo-mavili kulüpten yıllık 5 milyon Euro talep ettiği öğrenildi. Yönetim, bu karşı teklif sonrasında transferden vazgeçti; diğer alternatiflere yönelme kararı aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 03:26 - 22/07/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Yeni sezon öncesi takviye yapılacak mevkilerden stopere oyuncu bakan Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Bayern Münihli Dante'ye teklif götürdüklerini dile getirirken transfer,başlamadan bitti. Bordo-mavililier,Brezilyalı yıldızın transferinde geri adım attı. Nedeni ise oyuncunun istediği yıllık ücret. Tecrübeli yıldızın, Trabzon'dan yıllık 5 milyon Euro istediği öğrenildi. Teknik direktör Şota Arveladze, bu oyuncunun alınmasına onay verse de Dantenin istediği ücret, Trabzonspor'un karşılayabileceği düzeyde değil. Kulübün ekonomik şartlarının buna uygun olması ve takım içindeki dengeleri düşünerek bu oyuncuyla yaptığı görüşmeleri askıya alan bordo-mavililerin bu bölge için elinde bulundurduğu alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Takviye düşünülen diğer bölgeler ise orta saha, forvet ve sağ bek.



Mbia idmanda sakatlanmış!


Trabzonspor, Almanya Trier'deki kamp çalışmalarını sürürdürken yeni transfer Mbia, kampın 4. gününde de yer almadı. Kamerunlu yıldızın, Trabzon'daki ilk idmanında ayağını çime takarak, dizinden sakatlandığı bildirildi.



Mevki seçme lüksümüz yok

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan, nerede görev verilirse orada oynayacağını söyledi. Eski hocası Ersun Yanal'ın kendisini solbek oynattığını belirten Yusuf, "Açıkta daha iyi ve özgür olduğumu düşünüyorum. Ama mevki seçme lüksümüz yok. Nerede şans verilirse orada oynarım" dedi. UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçı kazandıklarını hatırlatan genç futbolcu, bir üst tura çıkacaklarını dile getirdi.


#Mbia
#Trabzonspor
#İbrahim Hacıosmanoğlu
9 yıl önce