|

Dany imzayı attı

Bursaspor, Galatasaray'dan ayrılan Dany, ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Kamerunlu oyuncu, 'Burada yapabileceğimin en iyisini yapacağım' dedi.

Yeni Şafak
15:45 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 12:55 - 31/07/2015 Cuma
IHA

Yeşil-beyazlı kulüp, Özlüce Tesisleri'nde yeni transferi Dany, için tören düzenledi. Törende konuşan Kamerunlu stoper Dany, “Burada olmaktan çok mutluyum. Benim buraya gelmemi Bursaspor yönetimi çok istedi. Artık sadece çıkıp oynamamız gerekiyor. Bunun için sabırsızlanıyorum. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Başarılı olmak için sabırsızlanıyorum” dedi.



'Performansımın yüzde yüzünü vereceğim'


Son yıllardaki performansı ile ilgili sorulan soruya Dany, “Galatasaray'da 6 maç oynadım. Her zaman aynı performansı göstermek kolay değil. Forma şansı verilince yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım. Bursaspor, kariyerim için yeni bir sayfa ve başlangıç. Burada performansımın yüzde yüzünü vereceğim. Burada yapabileceğimin en iyisini yapacağım” şeklinde cevapladı.



'Dany, Bursaspor'da önemli işlere imza atacak'


Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ise, “Altyapı eğitimini Fransa'da alan Kamerun Milli Takımı'nı defalarca giyen Dany ile 3 yıllık anlaşmaya vardık. Bursaspor'da önemli işlere imza atacak. Kulübümüz ve Dany için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Atılan imzaların ardından Dany, basın mensuplarına poz verdi.

#dany
#transfer
#imza töreni
#bursaspor
9 yıl önce