|

Daum çareyi buldu

Beşiktaş'ın Alman çalıştırıcısı, İlhan ve Tümer'in çözümlenemeyen transferi nedeniyle oyun planında değişiklik yaptı. Forveti Nihat ve Baya ile oluşturan Daum, orta sahaya Veit ve Tayfur'u monte etti.

z
00:00 - 7/08/2001 Salı
Güncelleme: 17:11 - 28/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Daum çareyi buldu
Daum çareyi buldu

Teknik direktör Christoph Daum, İlhan ve Tümer'in transferlerinin belirsizliğini koruması nedeni ile yaşanan sıkıntıyı takım içinde yaptığı değişikliklerle çözdü. Alman hoca, İlhan, Stavrum ve Ahmet Dursun'dan Trabzonspor karşısında yararlanamayacak olması nedeni ile dünkü çalışmada forvette Baya ve Nihat'ı denedi. Daum, Trabzonspor maçında ilk onbirde Baya'nın yerine orta sahada Veit'e görev verirken Nihat'ın yerine ise kaptan Tayfur'u oynatacak.

Oyuncularla görüştü

Milan galibiyeti ile rehavete kapılan takıma ve yönetime uyarıda bulunan Christoph Daum, daha yolun başında olduklarını Trabzonspor maçı öncesi çözülmesi gereken çok önemli problemlerin olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlı futbolcularla dün bir toplantı yapan Daum, Milan galibiyetinin unutulması gerektiğini, ligin ilk maçı olan Trabzonspor karşılaşmasının Beşiktaş'ın geleceği için çok önemli olduğunu söyledi.


23 yıl önce