|

David Beckham'ın kramponlarındaki bilinmeyen sır

İngiliz futbolunun efsane oyuncularından David Beckham'ın kramponları hep gündem olmuştur. Hatta bir çok ayakkabı markası yeni ürünlerini onunla tanıtmış onu reklam yüzü yapmıştır. Beckham'ı izleyenler onun kramponlarını giyiş şekline dikkat etmiştir. Yıldız futbolcu kramponlarının dilini dışarı çıkartarak herkesi şaşırtıyordu. Futbolseverler onun bu tercihini şutları için yaptığını söylese de aslında gerçek çok başka.

Yeni Şafak
22:35 - 31/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 23:12 - 31/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
David Beckham, futbol kariyerinde en son Paris Saint-Germain'de forma giydi. Yıldız isim, FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü'ne iki defa aday olmuştu.
David Beckham, futbol kariyerinde en son Paris Saint-Germain'de forma giydi. Yıldız isim, FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü'ne iki defa aday olmuştu.

İngiliz futbolunun en gösterişli futbolcularından biri olan David Beckham, hala daha gündem olmayı başarıyor. Futbolculuğu dışında görsel basının en çok üzerinde durduğu isimlerden olan İngiliz efsane oyuncunun kramponlarına yönelik çok da bilinmeyen bir bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

Yıldız isim Manchester United'da başlayan muhteşem kariyerinde giydiği kramponlarla hep yol gösterici olmuştu. Birçok ayakkabı firması David Beckham üzerinden ürünlerini tanıtırken İngiliz oyuncu beklenmedik bir şekilde giydiği kramponların dillerini dışarı çıkarmıştı.

Hoddle'ın kramponlarını bu şekilde giymesinden dolayı tercihini bu yönde yapan oyuncunun kramponlarındaki bu seçimi, ona krampon üreten firmaların da tarzlarını değiştirmesine neden oldu. Beckham'ın krampon dilini dışarı çıkarması sebebiyle krampon üreticileri yeni tasarımlarda buna ağırlık verdi.

Yani David Beckham, tercihleriyle ve futboluyla aslında modayı bile belirlemiş oldu, oynadığı dönemde.

#David Beckham
#Glenn Hoddle
5 yıl önce