|

Defansa İngiliz çözümü

Bacary Sagna'nın menajeri G.Saray'ın ilgisini doğrularken The Sun gazetesi de M.City'de mutsuz olan Micah Richards'ın sezon sonu için G.Saray'ın radarında olduğunu yazdı.

Taha Güvendi
00:00 - 17/02/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:07 - 17/02/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Defansa İngiliz çözümü
Defansa İngiliz çözümü

Devre arası transfer döneminde yaptığı 9 transferle takımı gençleştiren Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. G.Saray'daki bu hareketlilik İngiliz medyasına da yansıdı.

Gündemdeki isimler ise İngiltere Premier Lig'inde görev alan defans oyuncuları Arsenalli Bacary Sagna ve Manchester City'de forma giyen Micah Richards.

Daily Star'a açıklamalarda bulunan Sagna'nın menajeri Laurent Gutsmuth, 'Bacary'nin sözleşmesi devam ediyor ama Galatasaray ve Paris Saint Germain kulüpleri de onunla ilgileniyor' sözleriyle tecrübeli sağ bekin sarı-kırmızılı takıma yakın olduğunu doğruladı. The Sun ise teknik direktör Roberto Mancini'nin eski takımı Manchester City'de mutsuz olan defans oyuncusu Micah Richards'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını ve Liverpool ile Galatasaray'ın İngiliz futbolcu için ara transfer döneminde devreye girdiğini fakat City'nin tecrübeli teknik adamı Pellegrini'nin bu transfere onay vermediği iddia edildi. Sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Richards için Liverpool ve Galatasaray'ın 8 milyon Poundu gözden çıkardığı kaydedildi.


10 yıl önce