|

Deivid ile devam

F.Bahçe Asbaşkanı, uzun süredir takımdan ayrılacağı yönünde iddialar bulunan golcü futbolcuyu satmayı düşünmediklerini söyledi. Mosturoğlu Lincoln ile Roberto Carlos'u kıyaslaması için de “Roberto Carlos kariyer olarak açık ara önde” yorumunu yaptı.

00:00 - 11/08/2007 Cumartesi
Güncelleme: 00:32 - 11/08/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Deivid ile devam
Deivid ile devam

F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, uzun süredir takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Devid ile yola devam edeceklerini açıkladı. Teknik kadronun transfer istemediğini belirten Mosturoğlu, “UEFA listesi verildi. Bu listede Deivid'in ismi var. Devid bizim oyuncumuz. Yola onunla devam edeceğiz” diyerek bu futbolcunun geleceği ile ilgili çok net konuştu. Anderlecht maçı sonrası ihtiyaç olması durumunda gerekenin yapılacağını söyleyen F.Bahçe Asbaşkanı, “Hocanın sezon sonunda belirlediği ve ihtiyaç gördüğü yerlere transferleri yaptık. Teknik adamlarımızın yorumları çok önemli. Teknik heyet bu kadronun 3 kulvarda yeterli olacağı düşüncesinde. Anderlecht maçı sonrası bize bir talep gelirse gereken yapılır” ifadelerini kullandı.


YARI FİNAL BÜYÜK BAŞARI OLUR

Mosturoğlu, bu sezon G.Saray'ın Lincoln ve F.Bahçe'nin Roberto Carlos transferlerine değinerek, “Carlos'un büyüklüğü tartışılmaz. Lincoln de iyi bir oyuncu. Kariyerlerine bakarsanız Carlos açık ara önde. Hiçbir futbolcu takımı tek başına bir yere götürmez. Türk futbolunun, F.Bahçe'nin, Türkiye'nin marka değerini yükseltecek futbolcu olarak Carlos'u görüyorum” şeklinde konuştu. Bu sezon öncelikli hedeflerinin, Avrupa'da başarı olduğunu belirten Mosturoğlu “Beklentimiz tüm yarıştığımız alanlarda kupaları almak. En önemli hedefimiz Avrupa'da başarı. Geçen sene yarı finale kadar gidebilirdik. Az Alkmaar'a yenilmeden elendik. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Yarı final olursa büyük başarı olur. Avrupa'da her sene üstüne koyarak gitmek istiyoruz. Alamadığımız bir Türkiye Kupası var. İnşallah bu sene alabiliriz” dedi.



17 yıl önce