|

Deivid mesaj gönderdi 2-0

Sarı-lacivertli takım 3. lig takımı karşısında 10 dakikada sonuca gitti. Avusturya'daki ilk hazırlık maçında golleri “gönderilecek” denilen Devid attı

00:00 - 16/07/2007 Pazartesi
Güncelleme: 23:53 - 15/07/2007 Pazar
Yeni Şafak
Deivid mesaj gönderdi 2-0
Deivid mesaj gönderdi 2-0

İlk hazırlık karşılaşmasına çıkan F.Bahçe, Avusturya 3. Ligi takımlarından St. Pölten'ını 2-0 yendi. Geçen sezondan beri hakkında gönderileceği yolunda spekülasyonlar yapılan Brezilyalı futbolcu Deivid attığı goller ve performansıyla ayakta alkışlandı. Fenerbahçe'de teknik direktör Zico ilk 11'de hiçbir yeni transfere yer vermedi. Brezilyalı çalıştırıcı maçın ikinci yarısında Gökhan Gönül, Wederson, Ali Bilgin ve Colin Kazım'la geçen yıl Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Edmar de Souza'ya yer verdi. Yeni transferler ilk maçlarında, sarı-lacivertli takıma kısa sürede adapte olduklarını gösterdi.

Semih hastanelik oldu

Semih kampta Roberto Carlos'u karşıladıktan sonra çıktığı maçta sakatlandı. Maçın ilk yarısında bir hava topu mücadelesinde rakibi ile çarpışan golcü futbolcuya saha içinde müdahale yapıldı. Kaşı açılan Semih hastanede tedavi edildi.

Carlos'a sevgi seli

F.Bahçe'nin Real Madrid'ten transfer ettiği Roberto Carlos, dün sarı-lacivertli takımın yeni sezona hazırlandığı Avusturya'daki kampına katıldı. Özel bir uçakla İspanya'nın Madrid şehrinden Viyana'ya getirilen Brezilyalı yıldızı hava limanında büyük bir taraftar topluluğu karşıladı. Carlos akşam F.Bahçe'nin Polsten takımı ile oynadığı hazırlık maçını izledi.

Kuranyi için son iddia

Alman Bild Gazetesi, F.Bahçe'nin Schalke'de oynayan Kevin Kuranyi'yi transfer etmek için golcü futbolcuya 40 milyon euro teklif ettiğini iddia etti. Gazete, F.Bahçe'nin ilk transfer ücreti teklifinin 10 milyon euro olduğunu, bu teklifin daha sonra 15 milyon euroya çıkartıldığını Kuranyi'nin kendisine de 40 miliyon teklif edildiğini yazdı. Sarı-lacivertli kulübün, Kuranyi'ye 4 yıllık bir sözleşme için yüzde 80'ini peşin ödemek koşuluyla 40 milyon euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

Lugano, Uruguay'ı ikinci kez yaktı

Copa America yarı final penaltı atışlarında topu kaleciye teslim ederek Uruguay'ın final hayallerini suya düşüren F.Bahçeli Lugano takımına bir darbe de üçüncülük maçında vurdu. Lugano, Meksika maçında sebep olduğu penaltı ve gördüğü kırmızı kartla bir kez daha büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Üçüncülük maçında Meksika, Uruguay'ı 3-1 mağlup etti.

17 yıl önce