|

Demirel 6. kez başkan

Türkiye Basketbol Federasyonu''nun 6. olağan Genel Kurulu''nda 173 oyun 105''ini alan Turgay Demirel, 6. kez başkanlığa seçilirken, diğer aday Ali Doğan ise 67 oy toplayabildi

.
00:00 - 19/09/2012 Çarşamba
Güncelleme: 01:18 - 19/09/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Demirel 6. kez başkan
Demirel 6. kez başkan

Türkiye Basketbol Federasyonu''nun (TBF) Ankara''da yapılan 6. Olağan Genel Kurulu''nda, Turgay Demirel yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulda 179 delegeden 173''ü oy kullandı. 5 sandıkta yapılan seçimlerde kullanılan 173 oyun 105''ini alan alan Turgay Demirel, 6. kez üst üste başkanlığı kazanmış oldu. Diğer aday Ali Doğan 67 oy alırken, 1 oy ise geçersiz sayıldı. Başkanlığa 6. kez seçilen Turgay Demirel, ''Yeni arkadaşlarımızla birlikte Türk basketbolu için koyduğumuz hedeflere ulaşmaya çalışacağız''' dedi. Kendisini 4 yıl daha bu göreve layık gören delegelere teşekkür eden Demirel şunları söyledi:

''Ben özellikle bu genel kurulda böyle bir demokratik bir mücadele ortamı yarattığı için Ali beye teşekkür ediyorum. Kendisinin adaylığı söz konusu olmasaydı mutlaka bizler belki basketbolumuzla ilgili projerimizi, yaptıklarımızı anlatmak için bu kadar gayretkar olmayacaktık. O açıdan hem güzel bir yarış, hem basketbola yakışan bir genel kurul olduğu için, hem de sonunda Türk basketbolunun kazanmasını sağladığı için tüm katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.''' Daha sonra Turgay Demirel, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

12 yıl önce