|

Demirlek bizi de sıkıntıya soktu!

İbrahim Usta, hakemden maçın tamamlanlamasının istendiğini, Demirlek'in aksi karar vererek federasyonu zora soktuğunu söyledi.

00:00 - 20/08/2007 Pazartesi
Güncelleme: 02:13 - 20/08/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Demirlek bizi de sıkıntıya soktu!
Demirlek bizi de sıkıntıya soktu!

Futbol Federasyonu Yöneticisi İbrahim Usta, Trabzon-Sivas maçındaki olaylar nedeniyle tamamlanamayan karşılaşma sırasında, yetkililerin Bülent Demirlek'ten maçı tamamlamasını istediğini, maçın hakeminin aksi karar verdiğini ve federasyonu zora soktuğunu söyledi. Usta, geçen yılki G.Saray-F.Bahçe maçında olayların daha büyüğünün olmasına rağmen o maçı yöneten Demirlek'in maçı bitirdiğini hatırlattı.


Trabzonlular'a seslenen Usta, “Hakemin asli görevi olan maçı tamamlaması gerekirken, uyguladığı çifte standart ile tamamlamayarak bizleri zor durumda bırakan Demirlek bunun cezasını çekecektir. Trabzonspor'a yanlış yapan herkes bedelini ödeyecektir. Federasyon'da bilinçli bir şekilde Trabzonspor'un haklarının yendiğini sezinlediğim taktirde tepkimi koyar istifa ederim” diye konuştu.


Golcü Umut geri döndü

OFTAŞ maçındaki golüyle şanssızlığını yenen Umut, gollerinin devam edeceğini söyledi. Trabzonspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını kaydeden Umut, “Geçen yıl 15 gol attım. Bu sezon daha da çok atmayı hedefliyorum” diye konuştu. Bu arada OFTAŞ maçından sonra iki gün izin verilen bordo-mavili futbolcular, Ç.Rize maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.


17 yıl önce