|

Demirören: Ülkemizi yine gururlandıracağız

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, milli takımın Kosova karşısında zafer elde edip, ülkesini gururlandıracağına emin olduğunu kaydetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/11/2016 Cuma
Güncelleme: 02:26 - 11/11/2016 Cuma
Yeni Şafak

qTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da yarın Kosova'yla yapacağı maçta, ülkeyi gururlandıracak bir sonuç elde edeceğine inandığını ifade etti. Demirören, Kosova maçı için hazırlanan maç günü kitapçığında yer alan açıklamasında, milli takıma güvenini dile getirdi.








Demirören, kısa bir zaman önce FIFA ve UEFA'ya üyeliği kabul edilen Kosova Milli Takımı ile ilk resmi maçı yapacakları için heyecanlı olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Milli takımımızın önemli turnuvalarda sürekli yer almasını prensip haline getirmemiz gerektiğini savunuyoruz. Futbol şehrimiz Antalya'nın yeni yapılan stadyumunun milli takımlar düzeyinde ilk resmi maçı olan Türkiye-Kosova karşılaşmasında milli takımımızın ülkemizi gururlandıracağına inancım tam. Dostluğu uzun yıllara dayanan Türkiye ile Kosova arasındaki ilk resmi karşılaşmanın fair play ruhuyla oynanacağına yürekten inanıyorum."

#Milli Takım
#Yıldırım Demirören
#FIFA
7 yıl önce