|

Denemeye getirilen futbolcu aç bırakıldı

Gençlerbirliği'nin denemeye getirdiği Ganalı futbolcu Osesi Banahame'nin 2 gün aç dolaştığı ortaya çıktı.

İha
00:00 - 4/08/2007 Cumartesi
Güncelleme: 11:04 - 4/08/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Denemeye getirilen futbolcu aç bırakıldı
Denemeye getirilen futbolcu aç bırakıldı

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde geçtiğimiz hafta sonu inanılmaz bir olay yaşandı. Gençlerbirliği'nin denemek için Gana'dan getirdiği golcü futbolcu Osesi Banahame'nin 2 gün boyunca aç kaldığı ortaya çıktı. Gençlerbirliği'nin denemek için getirdiği ve ilk etapta Gençlerbirliği Oftaşspor ile antrenmanlara çıkan Ganalı Osei'nin hafta sonunu aç geçirdiği öğrenildi. Osei, Ankara'ya geldiğinde ilk olarak İlhan Cavcav Tesisleri içinde bulunan ve Gençlerbirliği Oftaşspor'un kaldığı altyapı binasına yerleştirildi. Osei'nin binaya yerleştiği sırada ise Gençlerbirliği Oftaşspor, katıldığı turnuva nedeniyle Ankara dışındaydı. 2 gün boyunca binada yalnız kalan Ganalı Osei ile kimse ilgilenmedi. 2 gün boyunca aç dolaşan Osei'nin, kulüp dışında bulunan büfeden bisküvi ve meyve suyu alarak karnını doyurmaya çalıştığı öğrenildi.

Hafta başında ise yöneticiler Osei'yi transfer görüşmesi yapmak için çağırdı. Ganalı Osei'nin bu çağrıya "Bana ilk olarak mutafağı gösterin. 2 gündür açım. Önce karnımı doyurmam lazım. Transfer görüşmesini sonra yaparız" şeklinde karşılık verdiği belirtildi. Daha sonra mutfağa giden Osei'nin karnını doyurduğu ifade edildi. Osei'nin yemeğini yedikten sonra transfer görüşmesi yapmak için yöneticilerin yanına gitti.

Hafta boyunca Gençlerbirliği Oftaşspor ile antrenmanlara çıkan Osei Banahame, TSYD Kupası'nda ise Gençlerbirliği'nde son 15 dakika görev yaptı. Kırmızı-siyahlı yetkililer ise, konuyla ilgili yaptıkları açıklamalarda, görevli kişiler ile Ganalı futbolcu arasında lisan problemi yaşandığı ve olayın bu nedenle meydana geldiği belirtti.

17 yıl önce