|

Denisov’da işlem tamam

Trabzonspor, teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Bordo-mavili kulüp prensip anlaşmasına vardığı Vitali Denisov’un transferini önümüzdeki hafta sonlandırılması bekleniyor.

Yeni Şafak ve
06:00 - 2/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 05:59 - 2/01/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Sezonun ikinci yarısına takviye yaparak girmeyi planlayan Trabzonspor, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürürken yönetim teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dün, başkan Muharrem Usta, Sadi Tekelioğlu ile Trabzon'da bir araya gelirken transferle ilgili son gelişmeler masaya yatırıldı. Başkan yardımcısı Tuncay Bekiroğlu'nun yürüttüğü Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyen 28 yaşındaki Özbek sol bek Vitali Denisov'un transferinde sona gelinirken bu transferin önümüzdeki hafta bitirilmesi planlanıyor. Toplantıda Denisov'la ilgili geniş araştırma yaptığı ve tam da Trabzonspor'un istediği özelliklere sahip bir oyuncu olduğunu tespit ettiğini başkan Usta'ya bildiren teknik direktör Sadi Tekelioğlu, “Denissov ile ilgili çok yönlü bir çalışma ve araştırma yaptım. Çok olumlu sonuçlar çıktı. İki, üç tane oyuncuyla uğraşmaktansa Denisov'u alın ve sol bek sorununu 4-5 yıl çözüme kavuştursun. Bu oyuncu hem savunma, hem de hücum yönüyle çok iyi bir isim ve Trabzonspor adına aradığımız tüm özelliklere sahip. Bunun yanında bonservis bedelinin olmaması da büyük avantaj. Transfer edilmesi halinde büyük sorun yaşadığımız sol taraf ile ilgili hiçbir sorun kalmaz” ifadelerini kullandığı belirtildi.



Ürettiklerimizi vitrine çıkaracağız


Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, A takımda görev almasının bugüne kadar altyapıda ürettiklerini vitrine çıkarma adına kendisine verilmiş büyük bir şans olduğunu söyledi. Tekelioğlu, bordo-mavili kulübün dergisinin aralık ayı sayısında yer alan yazısında, Trabzonspor'un bir neferi olarak teslim edilen bayrağı bir adım daha ileriye taşıyabilmek, geride kalacak süreçte en büyük mutluluğu olacağını vurguladı. Ağlayarak veda ettiği Avni Aker Stadı'na 13 yıl aradan sonra çıktığı ilk maçtan gülerek ayrılmanın tarifi imkansız imkansız bir mutluluk olduğunu belirten Tekelioğlu, "Her ne kadar profesyonel olsak da, söz konusu Trabzonspor olduğunda kendimizi ait hissettiğimiz bu kulüp için birkaç maçlık değil, bir saatlik dahi görev verilse onu en iyi şekilde yapmak için bugüne kadar edindiğimiz tüm bilgi, birikim ve tecrübemizi ortaya koymak biz Trabzonsporluların görevidir. Kaldı ki ben altyapı sorumlusuyum. A takımda görev aldığım bu süreç, bugüne kadar altyapıda ürettiklerimizi vitrine çıkarma adına bize verilmiş büyük bir şanstır. Doğru bildiğimizden ödün vermemek adına ortaya koymak için uygun zamanı bekleyeceğiz" diye konuştu.



Başkan Usta taraftardan sabır istedi


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, taraftarlardan sabır isteyerek, başarıya gidecek formülleri sıraladı. Sosyal medya hesabından görüşlerini sıralayan Usta, "Başarı sadece transferle ya da sadece hocayla gelseydi işler ne kolay olurdu. Sorun derin ama taşlar tekrar yerine oturacak ve olacak. Ortak nokta, sabırsızlık, sistemsizlik, acelecilik, kolaycılık, hesapsızlık, istikrarsızlık. Zaman bu hataları yapmama zamanı. Yarım devre için sabır dostlar" ifadelerini kullandı.



#Trabzonspor
#Muharrem Usta
#Sadi Tekelioğlu
8 yıl önce