|

Denizli Atatürk Stadı dezenfekte edildi

Süper Lig'in 26. haftasında bugün oynanacak Yukatel Denizlispor-Gençlerbirliği maçı öncesi, Denizli Atatürk Stadı'nda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

11:30 - 14/03/2020 Cumartesi
Güncelleme: 11:37 - 14/03/2020 Cumartesi
DHA
Görevliler, yedek kulübesi dahil stadyumdaki her yeri dezenfekte etti
Görevliler, yedek kulübesi dahil stadyumdaki her yeri dezenfekte etti

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında, bugün seyircisiz oynanacak maç öncesi Denizli Atatürk Stadı'nda hummalı bir temizlik çalışması yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından stat içi ve dışında dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirildi. Stat çevresi ile giriş ve çıkışları, turnikeler, soyunma odaları, hakem ve ilk yardım odaları, yedek kulübeleri, doping kontrol odası, basın tribünü ve basın toplantısı odası titizlikle ilaçlandı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nda görevli İlaçlama Mesul Müdürü Ata Ürkmez, maçı öncesinde stadı titizlikle ilaçladıklarını kaydederek, "2 ekiple birlikte stadyum içinde kapalı ve açık alanlarda dezenfeksiyon uygulaması yapıldı. Salgın nedeniyle tedbir amacıyla 1.5 ton dezenfektan kullandık" dedi.


#Denizlispor
#Gençlerbirliği
#Koronavirüs
#Süper Lig
4 yıl önce