|

Denizlispor gençlerle gurur duyuyor

Denizlispor Altyapı Koordinatörü Ali Yalçın, A Takım'da forma giyen 17 yaşındaki Alperen ve 18 yaşındaki Muhammed Himmet'le gurur duyduklarını söyledi, "Çok yakında A Takım'a 5 genci daha göndereceğiz" dedi.

Yeni Şafak
13:23 - 8/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 13:26 - 8/12/2014 Pazartesi
DHA

Şu anda kadroda altyapıdan Şevki, Mert, Fatih Soyatik, Muhammed Himmet ve Alperen'in bulunduğunu hatırlatan Ali Yalçın, "Bu çocuklar 4 yıllık bir çalışmanın ürünü. Hedefimiz tamamı altyapıdan yetişen futbolculardan kurulu bir takımla sahaya çıkmak" diye konuştu.


Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise, başta Ali Yalçın olmak üzere altyapıda görev yapan tüm teknik adamları kutladığını söyledi. "Türk futbolunda artık milyonlar vererek futbolcu transfer etme dönemi sona eriyor" diyen Başkan Kıbrıslıoğlu, daha sonra şunları söyledi:


"Bizim gibi mütevazı Anadolu takımları altyapıdan oyuncu yetiştirmek zorunda. Bunu uygulamayan takımlar, UEFA kriterleri devreye girdiği zaman sonbahar yaprakları gibi dökülecekler. Bu gerçeği farkedip erken hareket eden kulüplerden biri olarak doğru adımlar attığımıza inanıyorum."

#Ali Yalçın
#denizlispor
#uefa
#Muhammed Himmet
9 yıl önce