|

Denizlispor için güreşecekler!

PTT 1. Lig takımı Denizlispor'da maddi sıkıntıdan bunalan yönetim, kaynak arayışına girerken, Denizli'de yapılacak deve güreşlerinden maddi gelir elde edilmesinin beklendiği açıklandı.

Yeni Şafak
14:35 - 3/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:43 - 3/02/2016 Çarşamba
IHA

Denizlispor'da hafta sonu oynayacağı Vartaş Elazığspor maçı hazırlıkları devam ederken, yönetim de maddi kaynak arayışına girdi. Çeşitli kaynaklara yönelen Denizlispor yönetimi, düzenlenecek deve güreşlerinden maddi gelir elde etmeyi planlıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Denizlispor Kulübü, şu ifadelere yer verdi:



"Denizli ve çevresi, Aydın ve çevresi, Balıkesir, Muğla ve çevresi, Çanakkale ve İzmir gibi illerde yaşayan deve sahipleri, Denizlispor için bir Deve Güreşi organizasyonuna hazır olduklarını bildirdiler. Bu haber sonrası Başkan Şavluk ile Tanıtım ve Organizasyon Komitesince kollar sıvandı. Kentin siyasi ve önde gelen bürokratların da desteği alınırsa Türkiye'nin en ünlü develeri şimdi Denizlispor için güreşecek ve toplanan gelir Denizlispor için harcanacak. 28 Şubat 2016 Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan Deve Güreşi için çalışmalar başladı. Gerçekleştirilecek olan ve belki de Denizli'nin en büyük ve görkemli Deve Güreşleri için nerede yapılacağı konusunda yakında bir açıklama yapılacak."

#denizlispor
#deve güreşi
#PTT 1. Lig
8 yıl önce