|

Denizlispor seriyi devam ettirmek istiyor

Denizlispor, ligde 5 maçtır yenilmeyerek önemli bir başarıya imza atarken, Torku Konyaspor maçından da en az 1 puan alarak bu seriyi devam ettirmek istiyor.

İha
00:00 - 20/03/2013 Çarşamba
Güncelleme: 10:53 - 20/03/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Denizlispor seriyi devam ettirmek istiyor
Denizlispor seriyi devam ettirmek istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor''da Torku Konyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Hafif sakatlıkları bulunan Üstün ve Bajram''ın katılmadığı antrenmanda futbolcuların istekli hali göze çarptı. Ligde oynadığı son 5 maçta Samsunspor ve Çaykur Rizespor''u yenen yeşil siyahlı ekip, Göztepe, Boluspor ve Kartalspor ile berabere kalarak 9 puan topladı. Oynadığı bu maçlarda 6 gol atan ve kalesinde 4 gol gören Denizlispor, toplamda 5 maçtır yenilmeyerek iyi bir çıkış yakaladı.

Son haftalarda takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, bu çıkışı Torku Konyaspor maçında da devam ettirmek istediklerini söyledi. İyi futbol oynayarak bu günlere geldiklerini belirten Dervent, ''Son 5 haftalık performansa göre ligin 3''üncü sırasında yer almamız gerekiyor.Aynı zamanda son 5 hafta da yenilmeyen 3 takımdan biriyiz. Bu bizim gelecek için hedeflerin moral ve motivasyon kaynağını oluşturuyor. Bunu sürdürmek istiyoruz. Önümüzdeki Konya maçından 3 puan hedefiyle çıkacağız. Bunu çok net söylüyorum. Futbolcu arkadaşlarımdaki moral ve motivasyonu en üst seviyeye çıkararak Konya deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğiz'' dedi.

11 yıl önce