|

Denizlispor'da ilk aday Tolunay Kafkas

Mehmet Özdilek'le yollarını ayıran Denizlispor'da yönetim, teknik direktörlük için ilk etapta Tolunay Kafkas'la görüşecek.

12:04 - 17/02/2020 Pazartesi
Güncelleme: 12:27 - 17/02/2020 Pazartesi
DHA
Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas
Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas

Süper Lig'de geçen hafta düşme hattında yer alan Hes Kablo Kayserispor'a evinde tek golle yenilip teknik direktör Mehmet Özdilek'le yollarını ayıran Yukatel Denizlispor'da adaylar netleşmeye başladı. Yeni çalıştırıcısını en kısa sürede belirlemek isteyen yönetimin, ilk etapta Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas'la görüşeceği öğrenildi. Başkan Ali Çetin'in Kafkas'ı takımın başına getirmeyi planladığı ve bu hafta içinde görüşmelerin resmiyet kazanacağı vurgulandı.

Teknik adamlık kariyerine Kayserispor'da başlayan 51 yaşındaki Tolunay Kafkas, Süper Lig'de Gaziantepspor, Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisarspor'u çalıştırdı. Deneyimli teknik adam, 2007-2008 sezonunda Kayserispor'la Türkiye Kupası'nı kazandı

Kafkas'ın alternatifleri de belirlendi

Tolunay Kafkas dışında alternatifleri de olan Denizlispor'un Samet Aybaba, Mesut Bakkal, Tayfun Korkut ve Aykut Kocaman'ı da listede tuttuğu bildirildi.


#Tolunay Kafkas
#Denizlispor
4 yıl önce