|

Denizlispor'da Mehmet Cansın'a şok

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Orduspor maçında kırmızı kart gören defans oyuncusu Mehmet Cansın Çiçek'in, yönetim kurulunun aldığı kararla süresiz kadro dışı bırakıldığını bildirdi.

Yeni Şafak
15:54 - 24/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:55 - 24/12/2014 Çarşamba
AA
Kıbrıslıoğlu, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada, genç futbolcunun A-2 takımıyla antrenmanlara çıkacağını belirterek, "Ben dahil herkes bu kulüpten gidebilir, kalıcı olan Denizlispor'dur. Bu kuruma zarar verilmesine sessiz kalmamız mümkün değil. Umuyorum, Mehmet Cansın ve diğer futbolcular gelişmelerden ders çıkarır. Bundan sonra disiplinsizliğe asla tolerans gösterilmeyecek" ifadelerini kullandı.


Hiçbir futbolcuyu da "kurban etmek" gibi bir düşüncelerinin olamayacağını kaydeden Kıbrıslıoğlu, şu ifadelerini kullandı:


"Ancak oyuncuların kafa yapısı değişmezse devre arasında ayrılıklar yaşayabiliriz. Bunca borca rağmen ödemeleri aksatmamak için çaba harcıyoruz. Bunun bir karşılığı olmalı. Çıkarsın sahaya aslanlar gibi oynarsın, yenilirsin önemli değil. Eğer verilen emek görmezden geliniyorsa bunu cezasız bırakamayız. Herkes aklını başına alacak ya da bu kulüpten gidecek."


Öte yandan süresiz kadro dışı bırakılan Mehmet Cansın Çiçek'e 15 bin lira para cezasının da verildiği belirtildi.
#Denizlispor
#kadro dışı
#Mehmet Cansın Çicek
#Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu
9 yıl önce