|

Denizlispor'da Mehmet Ekici sesleri

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra henüz herhangi bir takımla anlaşmayan Mehmet Ekici'ye Denizlispor talip oldu. 30 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edilmişti.

13:44 - 15/09/2020 Salı
Güncelleme: 13:56 - 15/09/2020 Salı
DHA
Mehmet Ekici'nin bonservisi elinde bulunuyor.
Mehmet Ekici'nin bonservisi elinde bulunuyor.

Süper Lig'e 5-1'lik Göztepe yenilğisiyle başlayan Yukatel Denizlispor gözünü transferlere çevirdi. İlk haftada oynadığı futbolla umut vermeyen yeşil-siyahlılarda teknik direktör Robert Prosinecki'nin yönetimden takviye talep ettiği ifade edildi.

Yeşil-siyahlılar yeni sezon öncesi Fenerbahçe ile yollarını ayıran orta saha oyuncusu Mehmet Ekici ile temasa geçtiği vurgulandı. Şu an boşta olan deneyimli orta saha oyuncusuna teklifin iletildiği ve Mehmet'ten cevap beklendiği dile getirildi.

Leinsmann tamam

Türkiye'de Trabzonspor'da oynayıp 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan 30 yaşındaki oyuncu geçen sezon ligde 8 maçta sarı-lacivertli formayı terletti. Mehmet Ekici için imkanlarını zorlayan Ege ekibinin son olarak Portekiz'in Boavista ekibinde oynayan defans oyuncusu Fabiano Leinsmann'la anlaştığı açıklandı.

  • Defansın sağında ve ortasında da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Portekiz Ligi'nde 28 müsabakaya çıktı.


#denizlispor
#mehmet ekici
4 yıl önce