|

Deplasmanda kuzu

Sarı-kırmızılı takım Neca'nın 8. dakikadaki füzesiyle yenik duruma düştü. İliç iki dakika sonra tabelaya tekrar eşitlik getirdi. 53'te Hasan Kabze'yle üstünlüğü ele alan sarı-kırmızılılar, 34 dakika dayanabildi. Gol düellosuna Sabin noktayı koydu, G.Saray şampiyonluk yarışında son 9 tura girilirken, ağır bir yara aldı.

Lokman Koyuncuoğlu
00:00 - 17/03/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:32 - 17/03/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Deplasmanda kuzu
Deplasmanda kuzu

G.Saray evinde 3-3 berabere kaldığı Kohyaspor'la deplasmanda da yenişemedi: 2-2. 8. dakikada, Eder'in pasında topla buluşan Neca, yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu. Üst direğe çarpan top, Aykut'un koruduğu filelerle buluştu: 1-0. 10. dakikada, Arda iki savunmacıdan topu söktü, İliç'e çıkardı. Sırp yıldız düzgün bir vuruşla topu kalecinin sağından filelere gönderdi: 1-1. 34'de Da Silva'nın ortasında topla buluşan Erman Özgür'ün şutunda, kaleci Aykut topu kornere çeldi.


CİM BOM BİTİREMEDİ

50. dakikada Hakan Şükür kaleciyle karşı karşıya kaldı. Şutunda kaleci son anda kornere çeldi. 51'de ceza alanına yapılan ortada kaleci Oğuzhan önündeki arkadaşı ile çarpışınca topu elinden kaçırdı. Hasan Kabze topu boş kaleye gönderdi: 2-1. G.Saray skoru korumak isterken kalesinde pozisyonlar verdi. 88. dakikada ceza sahasındaki karambolde topu kazanan Sabin sert bir şutla skoru belirledi: 2-2.


Arda'nın adelesinde yırtık korkusu

Karşılaşmanın ilk yarısı oynanırken, Konyaspor kalecisi Özden'le çarpışarak sakatlanan Arda'nın adelesinde yırtık bulunabileceği ileri sürüldü. Genç futbolcunun Milli Takım kampında doktorlara muayene olacağı ve büyük ihtimalle aday kadrodan çıkartılacağı ifade edildi. Tedavisine bugün başlanacak Arda'nın 31 Mart'ta A.Gücü ile deplasmanda oynanacak karşılaşmaya yetişeceği kaydedildi. İkinci yarıda sakatlanan Okan'ın durumunun ise iyi olduğu belirtildi.


Karaborsacı suçüstü yakalandı

G.Saray taraftarları, kendileri için ayrılan yeşil tribünü, maçın başlamasına 1 saat kala doldurdu. Bazı turnikelerin arıza yapması nedeniyle Konyaspor taraftarları, stat dışında uzun kuyruklar oluşturdu. Karşılaşmada bin 100 polis görev yaptı. Taraftarlar sıkı bir aramadan geçirildikten sonra stada alındı. Ayrıca, stat önünde korsan bilet satan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.




17 yıl önce