|

'Derbiye silahla gittik!'

1993-1995 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Danimarkalı Nielsen, Galatasaray derbisine giderken bazı isimlerin silah taşıdığını söyledi.

Yeni Şafak
09:01 - 27/10/2015 Salı
Güncelleme: 11:13 - 27/10/2015 Salı
Diğer

Fenerbahçe'de 2 sezon forma giyen eski futbolcu Brian Steen Nielsen Danimarka basınına Türkiye'de oynadığı dönemde yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Skorer'de yer alan habere göre, Ekstra Bladet gazetesinin önceki gün Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için Türkiye'ye gönderdiği muhabiri Jan Kjeltoft imzasıyla verilen haberde, Nielsen'in Galatasaray derbisine giderken bazı arkadaşlarının çantalarında içi dolu tabancaların bulunduğunu söylediği ifade edildi.



Antrenmana da silahla geliyorlardı

Takım arkadaşlarının silahının olmasının normal olmadığını söyleyen Nielsen, antrenmana da silahla geldiklerini ve normal bir günde kulüpteki silah dolabına şarjörlerin kilitlendiğini dile getirdi. Nielsen'in korkusuz bir futbol savaşçısı olduğu yorumunun yapıldığı haberde, ünlü futbolcunun Türk futbol kültürü ve tutkusunun kendisini çok etkilediğini ve bundan hayatı boyunca büyük mutluluk duyduğu belirtildi.



#Brian Steen Nielsen
#silah
#fenerbahçe
8 yıl önce