|

Deron Williams Kartal oluyor!

Beşiktaş Basketbol Takımı'nda menajerliğe Doğan Hakyemez getirilirken, iki NBA yıldızının da peşine düştüler. Siyah-beyazlılar New Jersey Nets'ten Deron Williams ve Atlanta Hawks'tan Zaza Pachulia ile prensipte anlaştı.

00:00 - 8/07/2011 Cuma
Güncelleme: 00:23 - 8/07/2011 Cuma
Yeni Şafak
Deron Williams Kartal oluyor!
Deron Williams Kartal oluyor!

Beşiktaş basketbolda atağa kalktı. Erkek basketbol Takımı'nın menajerlerine Doğan Hakyemez getirilirken, NBA'den 2 yıldız oyuncu ile temasa geçildiği bildirildi. Basketbol Şubesinin yeni menajeri Doğan Hakyemez, başkan Yıldırım Demirören'in erkek takımına 5 milyon dolarlık bütçe ayırdığını belirterek, “Bu bütçe ile en iyisini yapmaya çalışacağız. Ben göreve gelene kadar bazı isimlerle görüşmelere başlanılmış. İki büyük dünya yıldızı listemizde. Bu isimler İverson'dan daha çok ses getirecek” dedi. Beşiktaş'ın, New Jersey Nets'ten Deron Williams ve Atlanta Hawks'tan Zaza Pachulia ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. İki oyuncu da NBA'deki lokavt sebebiyle kontratı dondurulmuş durumda. FIBA kabul ederse lokavt bitene kadar Williams ve Zaza siyah-beyazlı formayı giyecek.

ATAMAN: 2 NBA YILDIZI ALACAĞIZ

Antrenör Ergin Ataman, NBA oyuncuları Deron Williams ve Zaza Pachulia ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi. Ataman, “Williams gelirse Iverson'dan daha büyük bir yıldız transferi olacak. Avrupa basketbol kamuoyu bile bu oyuncunun gelmesi halinde Avrupa'ya gelen en büyük oyuncu olacağı yorumunda bulunuyor. Bunun yanında Zaza Pachulia ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Her iki oyuncuyla anlaşmaya yakınız” dedi. Ataman, ayrıca Türk pasaportu olan ve Ersin Dağlı ismini alan Erwin Dudley'nin yanı sıra Can Akın, Ersin Görkem ve Mehmet Yağmur ile prensip anlaşmasına vardıklarını sözlerine ekledi. Siyah-beyazlı takım, Zaza Pachulia ve Deron Williams'ı transfer etmesi halinde Beko Basketbol Ligi'ne yine renk katacak. New Jersey Nets'de forma giyen 27 yaşındaki ve 1.91 metre boyundaki Williams, oyun kurucu pozisyonda görev alıyor. Ülker'den yetişen ve pivot olarak görev yapan Zaza ise aynı zamanda Türk pasaportu taşıyor.



13 yıl önce