|

Devlerin Gökhan Töre kavgası

Bu sezon oynadığı futbolla göz kamaştıran Beşiktaş’ın milli futbolcusu, Avrupa kulüplerinin radarından çıkmıyor. Töre için son olarak Fransa'nın PSG kulübünün siyah-beyazlılara 12 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Menajeri Sedat Balkan ise "Çok isteyen var. İtalya'nın 4 büyük kulübünden biriyle görüştük" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/03/2015 Salı
Güncelleme: 23:15 - 16/03/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş’ın bu sezon hem lig hem de Avrupa kupalarında gösterdiği başarılı performansta büyük pay sahibi olan Gökhan Töre'nin taliplileri bitmiyor. Siyah-beyazlıların yıldız oyuncusu için Avrupa kulüpleri adeta birbiriyle yarışırken, İspanyol Atletico Madrid, İngiliz Chelsea, İtalyan Juvantus ve İnter'den sonra son olarak Fransız PSG Kulübü'nün Gökhan Töre için transfer girişiminde bulunduğu öğrenildi. Geçen hafta UEFA Avrupa Ligi’ndeki Club Brugge maçında 19 kulübün yetkilisi tribünlerde yer alırken PSG’nin izleme komitesinin de tribünde olduğu ve Gökhan Töre'yi izlediği kaydedildi. İzleme komitesinin olumlu rapor verdiği milli futbolcu için Fransız kulübü 12 milyon Euro teklif etti. Gökhan Töre'nin teklifini 20 milyon Euro olarak belirleyen Beşiktaş ise teklifi geri çevirdi. 


BALKAN: İTALYANLAR ÇOK CİDDİ

Gökhan Töre’nin menajeri Sedat Balkan, "Gökhan’ı izleyen birçok takım var. Ama Beşiktaş’ın istediği ücreti verebilecek çok az kulüp var” dedi. “Gökhan'ın İngiltere, İspanya ve İtalya gibi ülkelerden birinde oynama zamanının geldiğini düşünüyorum" diyen Balkan, "İtalya’nın 4 büyük kulübünden birinin menajeriyle toplantı yaptık ve her şeyi somut olarak konuştuk. İtalyanlar bir an önce transfer masasına oturup ön anlaşma imzalamak istiyorlar" yorumunu yaptı. 


BEŞİKTAŞ MENAJERİ YALANLADI! 

Beşiktaş Kulübü ise menajer Sedat Balkan'ın oyuncuyla ilgisinin olmadığı açıkladı. Yapılan açıklamada, "31 Mayıs 2019'a kadar kulübümüz ile sözleşmesi bulunan Gökhan Töre, uzun yıllar siyah-beyaz formamızı giyecektir" ifadeleri kullanıldı.


Serdar Kurtuluş, Club Brugge maçında yok

Sakatlarla boğuşan Beşiktaş’a bir kötü haber de Serdar Kurtuluş’tan geldi. Sağ alt arka adelesinde 1. derece yırtık bulunan tecrübeli sağ bek, Club Brugge maçında forma giyemeyecek. Tedavisine başlanan Serdar Kurtuluş, Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Öte yandan sakatlıkları nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen kaleci Tolga, Sosa ve Atiba bugün yapılacak kontrollerinden sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak.


Derbi primi 40 bin TL

Pazar günü Kadıköy’de F.Bahçe’yle karşılaşacak Beşiktaş'ta yönetim kurulu, primleri iki katına çıkardı. Galibiyet primi 20 bin TL olan siyah-beyazlılarda derbinin galibiyet primi 40 bin TL olarak belirlendi. Açıklanan bu prim, Perşembe günü Avrupa Kupası’nda oynanacak Club Brugge maçı öncesi futbolculara artı motivasyon oldu.


Beşiktaş'ın Ankara uğuru

Beşiktaş, ligde Ankara'da yaptığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan topladı. Buna karşılık siyah-beyazlılar, İstanbul'da oynadığı 8 lig mücadelesinde ise 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi sonunda 14 puan elde etti. 


Ben sana demedim mi!

Teknik direktör Slaven  Bilic'in Necip'ten istediği öpücüğün sırrı ortaya çıktı. Erciyes maçı öncesi orta saha ve savunma oyuncularına uzun pas çalışması yaptıran Bilic, Olcay'ın attığı 3. golde isabetli uzun pas yapan Necip'e "Ben sana demedim mi!" diyerek haklılığını işaret etti, oyuncusundan kendisini öperek kutlamasını istedi.

#Bilic
#Necip
#Beşiktaş
#Gökhan Töre
#derbi
9 yıl önce