|

Devlerin Olsson yarışı

Defansın ortasında yer alan West Bromwich'li yıldızı Türk kulüplerinin yanı sıra Arda'nın takımı Atletico Madrid de istiyor

00:00 - 5/04/2012 Perşembe
Güncelleme: 03:40 - 5/04/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Devlerin Olsson yarışı
Devlerin Olsson yarışı


Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren G.Saray ile ilgili transfer iddiaları artmaya başladı. İngiltere'den The Sun'ın haberine göre; G.Saray Premier Ligi'de West Bromwich Albion forması giyen Jonas Olsson'ın peşine düştü. 29 yaşındaki oyuncunun kulübündeki geleceği menajeri Roy Hodgson'ın kalmasına bağlı gösterilirken, West Bromwich'in 2013'te serbest kalacak oyuncusuna sezon sonunda 3 milyon Euro civarında kontrat uzatma teklifi yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. Haberde ayrıca Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ve ezeli rakip F.Bahçe'nin de Olsson'un peşinde olduğu ifade ediliyor. İsveç Milli Takımı'ndan Elmander'in de takım arkadaşı olan ve kariyeri boyunca defansın ortasında forma giyen oyuncu, bu sezon 27 maça çıkarken, 2 gol attı.


UEFA'nın men cezasından korkuyorum

Galatasaraylı yönetici Sedat Doğan, futbolda şike iddiaları konusunda gerekenin yapılmaması halinde UEFA'nın Türk takımlarına men cezası vermesinden korktuğunu söyledi. Galatasaray'ın, yetkililerin harekete geçmemesi nedeniyle cezalandırılmaması ve Şampiyonlar Ligi'nden geleceği umulan 40 milyon euroyu kaybetmemesi gerektiğini ifade eden Doğan, "İhmal ya da kusurdan biz sorumlu tutulamayız. Gerekirse Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) de başvururuz. Elinde belgeler ve yetki bulunan TFF karar vermeli" diye konuştu.


G.Saray'dan anlamlı ziyaret

G.Saraylı futbolcular Necati, Sercan ve Gökhan Zan, 1-7 Nisan'da kutlanan Kanser Haftası'nda kanser hastalarını ziyaret ederek moral verdi. Necati, Sercan ve Gökhan, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Kanser Hastanesi'nde tedavi gören hastalara forma ve çiçekler verip, hatıra fotoğrafları çektirdi.



12 yıl önce