|

Devlet Bahçeli Karagümrük paylaşımıyla Twitter'a geri döndü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Süper Lig'e yükselen Karagümrük'ü sosyal medya hesabından tebrik etti. Bahçeli'nin bu paylaşımı bir ay sonraki ilk 'tweet'i oldu.

11:41 - 31/07/2020 Cuma
Güncelleme: 12:02 - 31/07/2020 Cuma
Yeni Şafak
Bahçeli paylaşımında Karagümrük formasıyla olan fotoğrafını kullandı.
Bahçeli paylaşımında Karagümrük formasıyla olan fotoğrafını kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medyayla ilgili yasal düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından Twitter’da ilk paylaşımını yaptı.

Bahçeli, penaltı atışlarıyla Adana Demirspor'u mağlup ederek 36 yıllık Süper Lig hasretine sona veren Fatih Karagümrük'ü kutladı.

Bahçeli paylaşımında, "Zafer ayında zaferle Süper Lige yükselen Fatih Karagümrük Spor’a başarılar diliyorum. Başta kulüp başkanı Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son paylaşımını bir ay önce yapmıştı

Devlet Bahçeli, sosyal medyada en son paylaşımını 1 Temmuz’da yapmıştı. Son paylaşımında "Sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkansız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir" ifadelerini kullanan Bahçeli'nin Meclis’te düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarını askıya aldığı açıklanmıştı.

#Devlet Bahçeli
#Karagümrük
4 yıl önce