|

'Di Maria neden yok, bilmiyorum'

Manchester United'ın hazırlık kampına katılmayan Angel Di Maria ile ilgili Louis van Gaal, Arjantin'li yıldızın neden uçağa binmediğini bilmediğini söyledi.

Yeni Şafak
12:48 - 26/07/2015 Pazar
Güncelleme: 09:56 - 26/07/2015 Pazar
Diğer

Manchester United'da Angel Di Maria belirsizliği yaşanıyor. Avrupa basını bir süredir Arjantin'li yıldızın Paris Saint Germain'e gideceğini iddia ediyor.



Ntv Spor'da yer alan habere göre, Paris Saint Germain ile United Yönetimi arasında anlaşmanın sağlandığını ve Paris ekibinin Di Maria için 46.5 milyon sterlin ödeyeceğini öne sürdü. 27 yaşındaki futbolcunun United'ın hazırlık kampına katılmaması ise bu iddiaları kızıştırdı.



Konuyla ilgili konuşan menajer Louis van Gaal "Marcos Rojo ve Di Maria uçağa binmedi. Rojo pasaportuyla ilgili bir sorun yaşamıştı. Ama Di Maria neden gelmedi; bilmiyorum" ifadelerini kullandı.



'De Gea'nın kalmasını istiyor'

Hollanda'lı çalıştırıcı kalecisi David de Gea hakkında da konuştu. Real Madrid'e transferi gündemde olan De Gea, United'ın Barcelona ile oynadığı hazırlık maçında forma giydi. "De Gea kalitesini gösterdi" ifadesiyle İspanyol kalecinin performansına övgü yapan Van Gaal "De Gea umarım takımda kalır ama futbol dünyasında ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz" diye konuştu.



#Paris Saint Germain
#Angel Di Maria
#Manchester United
#Louis van Gaal
9 yıl önce