|

Diana Taurasi resmen G.Saray'da

G.Saray Medical Park transferi, “Phoenix Mercury takımından forma giyen şutör guard ve kısı forvet oynayabilen 1.83 metre boyundaki Diana Taurasi gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek” şeklinde duyurdu.

00:00 - 13/05/2011 Cuma
Güncelleme: 01:43 - 13/05/2011 Cuma
Yeni Şafak
Diana Taurasi resmen G.Saray'da
Diana Taurasi resmen G.Saray'da

Galatasaray Medical Park, WNBA takımlarından Phoenix Mercury forması giyen ve dünyada bayan basketbolunun 'Messi'si olarak kabul edilen ABD'li forvet Diana Taurasi ile kesin anlaşmaya vardı. Geçen sezon yaşanan doping skandalından sonra Fenerbahçe ile yollarını ayıran şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayabilen 1.83 metre boyundaki Taurasi'nin Galatasaray Mecidal Park takımı ile kesin anlaşmaya vardığı duyuruldu. Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Galatasaray Medical Park, WNBA takımlarından Phoenix Mercury forması giyen ABD'li forvet Diana Taurasi ile kesin anlaşmaya vardı. Şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayabilen 1.83 metre boyundaki Diana Taurasi, geçtiğimiz sezonun bir bölümünde Fenerbahçe'de oynamıştı. Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

FOWLES SÖZLEŞME UZATTI

Galatasaray Medical Park, yeniden anlaşmaya vardığı Sylvia Fowles'in sözleşmesini uzattı. Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı takımın yıldız pivotu Fowles ile anlaşmaya varıldığı ve sözleşmesinin 2 yıllığına uzatıldığı belirtildi.


Menajeri ve kendisi bizi oyaladı

G.Saray Medical Park'ın Taurasi ile anlaşmasının ardından Fenerbahçe açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Kulübümüz tarafından kendisine yıllık 1 milyon 100 bin dolarlık bir teklif sunuldu. Ancak menajerler bu teklifimize zamanında yanıt vermek yerine bunu mevcut fırsatlar için bir pazarlık enstrümanı olarak gördüler ve bu şekilde hareket ettiler. Gösterdikleri tavırlar, talepleri ve yaklaşımları dolayısıyla Taurasi'nin artık kulübümüze hizmet etmesinin mümkün olamayacağına kanaat getirmemizden dolayı kendisi ile anlaşma yapmaktan vazgeçtik” denildi.



13 yıl önce