|

Diarra'nın sözleşmesi uzatıldı

Medical Park Antalyaspor'da Lamine Diarra ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Aa
00:00 - 22/11/2013 Cuma
Güncelleme: 14:17 - 22/11/2013 Cuma
Yeni Şafak
Diarra'nın sözleşmesi uzatıldı
Diarra'nın sözleşmesi uzatıldı

Kırmızı-beyazlı takımın golcü oyuncusu Lamine Diarra, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini 3 yıllık daha Medical Park Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Gültekin Gencer, iç transfer görüşmelerine başladıklarını, ilk görüşmeyi Diarra ile yaptıklarını söyledi.

Takımda Diarra'nın haricinde sözleşmesi sezon sonunda bitecek 10 futbolcu bulunduğunu bildiren Gencer, "Tüm futbolcularımızla önümüzdeki günlerde sözleşmelerini uzatmak için görüşme yapacağız. Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda bu futbolcularla sözleşme imzalayacağımızı umuyorum" dedi.

Diarra'nın sözleşmesinin gelecek yıl mayıs ayı sonunda sona ereceğini hatırlatan Gencer, Senagalli futbolcunun Antalya'yı çok sevdiğini, kente yerleşmek istemesinden dolayı 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attıklarını kaydetti.

Gencer, Diarra'nın jübilesini de Medical Park Antalyaspor formasıyla yapmasını umduklarını ifade etti.

Diarra ise sözleşmesini uzattığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek, sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmasına rağmen 3 yıllık anlaşma yapan Gencer'e teşekkür etti.

Kulüp olarak kendisine inanıldığı ve güvenildiği için sözleşmesinin uzatıldığını ifade eden Diarra, "Ligde üst sıralara çıkabilmek için takım olarak daha çok çalışmamız gerekiyor. Kulübümde mutluyum, kontratıma layık olmaya çalışacağım. Performansımın daha iyisini yapabileceğime inanıyorum" diye konuştu.

10 yıl önce