|

Diego Lugano'dan Diagne yorumu: Pozisyon faul değildi

Süper Lig'i 13. haftasında Fenerbahçe geriden gelerek deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Mücadeleyi yayıncı kuruluşta değerlendiren sarı-lacivertli takımın eski efsane oyuncusu Diego Lugano, Galatasaray'da Diagne'nin son dakikalarda iptal edilen golünün hatalı bir karar olduğunu söyledi.

Haber Merkezi
13:39 - 22/11/2021 Pazartesi
Güncelleme: 14:10 - 22/11/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Diagne'nin karşılaşmada attığı gol, faul nedeniyle iptal edildi.
Diagne'nin karşılaşmada attığı gol, faul nedeniyle iptal edildi.

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 10 kişi kalmasına rağmen geriden gelerek 2-1 kazandı.

"Kararlar yanlış"

Karşılaşmayı yayıncı kuruluşta değerlendiren Fenerbahçe'nin eski efsane futbolcu Diego Lugano, mücadelede çok tartışılan pozisyonlar hakkında konuştu. Galatasaray'ın son dakikalarda Diagne ile bulduğu fakat VAR tarafından iptal edilen golün yanlış bir karar olduğunu belirten Lugano, aynı zamanda Tisserand'a verilen kırmızı kartın da doğru olmadığını söyledi.

  • "Arka arkaya hatalar yapıldı"
  • Hakemin art arda iki hata yaptığını belirten Diego Lugano, "Her zaman ceza sahası içinde temas olur Diagne'nin pozisyonunda faul çalınacak bir temas olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca öncesinde de faul yoktu. Kırmızı kartlık bir pozisyon değil" ifadelerini kullandı.


#Fenerbahçe
#Galatasaray
#Diego Lugano
#Diagne
2 yıl önce