|

Diego Lugano'dan Jorge Jesus itirafı: Fenerbahçe anlaşmaya yakın değil

Teknik direktör arayışlarında sona yaklaşan Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile anlaştığı hatta Portekizli hocanın önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği iddia edilmişti. Sarı-lacivertli takımın eski oyuncusu Diego Lugano ise Fenerbahçe ile Jesus'un anlaşma sağlamadığını söyledi.

Haber Merkezi
11:00 - 17/05/2022 Salı
Güncelleme: 11:10 - 17/05/2022 Salı
Yeni Şafak
Jorge Jesus
Jorge Jesus

Fenerbahçe'de teknik direktör bilmecesi devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın, dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

"Anlaşma yok"

Fakat sarı-lacivertli takımın eski oyuncusu Diego Lugano, şu anda böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. ESPN Brezilya'ya konuşan Lugano, "Fenerbahçe'nin önemli bir ismiyle görüştüm. Jorge Jesus'un gelecek sezon öncesi bir anlaşmaya yakın bile olmadığını söyledi" ifadelerini kullandı.

  • "Süreyi uzattı"
  • Brezilya basınında yer alan bir bilgiye göre de, daha önce 20 Mayıs'a kadar Flamengo'yu bekleyeceğini söyleyen Jorge Jesus'un, bu süreyi haziran ayının başına kadar uzattığı iddia edildi. Portekizli hocanın bu kararı almasındaki asıl nedenin Paulo Sousa ile Flamengo'nun yollarının ayrılacağını düşündüğü olduğu kaydedildi.

#Jorge Jesus
#Fenerbahçe
#Diego Lugano
2 yıl önce