|

Diego olmadı Kaka harekâtı

Beşiktaş yönetimi, Van der Vaart ile birlikte Diego''nun alternatifi olarak tuttuğu Kaka için ilk somut adımı attı. Gomis ve Eto''o için de temaslar sürüyor

.
00:00 - 19/05/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:11 - 19/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Diego olmadı Kaka harekâtı
Diego olmadı Kaka harekâtı

Maddi nedenlerden dolayı Diego Ribas''ı F.Bahçe''ye kaptıran Beşiktaş, alternatif olarak Kaka''ya yöneldi. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Brezilyalı yıldızın Türkiye''deki haklarını elinde bulunduran menajerini Gençlerbirliği maçına davet ederken ilk görüşme bu esnada gerçekleşti. Kaka, için 5 milyon Euro teklif eden yönetim, karşılığında ''7 milyon Euro'' cevabını aldı. Diego transferinin gerçekleşmemesi sonrası maddi anlamda çıtayı biraz daha yüksek tutma kararı alan yönetim, Kaka için daha cömert davranacak.

FRANSA''YA ÇIKARMA

Bu arada Beşiktaş''ın transfer listesinde bulunan Eto''o ve Gomis için adayların çoğalması üzerine Başkan Fikret Orman bizzat devreye girdi. Diego''daki aynı problemi yaşamak istemeyen Başkan Orman''ın öncelikle Gomis transferini yürütmek için Fransa''ya gittiği öğrenildi.

Bilic 7 ismi gözden çıkardı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, dün sabah futbolcular tatile çıkmadan önce bir toplantı gerçekleştirdi. Geride kalan sezon için oyuncularına teşekkür eden Hırvat teknik adam, ''Biz şaampiyon da olabilirdik, 2. olup Şampiyonlar Ligi''ne de gidebilirdik. Seneye hedefimiz şampiyonluk'' ifadelerini kullandı. Toplantıya kadro dışı bırakılan Dany, Gökhan Süzen, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk ile sözleşmeleri biten Jones, Almeida ve Fernandes çağrılmadı. Yeni sezon startı 24 Haziran''da verilecek.

Escude veda etti

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Escude, dün sosyal medyadan veda etti: ''Sayfa değişiyor yeni ufuklara doğru yolculuk''


10 yıl önce