|

Diego Perotti'nin sözleşme detayları belli oldu: Sözleşmede Tolga Ciğerci detayı

Transfer sezonunda kadrosuna 18 yeni oyuncu katan Fenerbahçe'de, oyunculara verilen maaşlar KAP'a bildirilmedi. Son olarak sarı-lacivertlilerin Roma'dan kadrosuna kattığı Diego Perotti'nin ne kadar maaş alacağı da merak konusu oldu. İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi Perotti'nin sözleşme detayları...

Haber Merkezi
13:12 - 7/10/2020 Çarşamba
Güncelleme: 13:45 - 7/10/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Perotti, Fenerbahçe'de 21 numaralı formayı giyecek.
Perotti, Fenerbahçe'de 21 numaralı formayı giyecek.

Yeni sezon için takımda büyük bir değişikliği giden Fenerbahçe, transfer dönemini en başarılı kapatan kulüp oldu. Transferin son saatlerine kadar mesaisi bitmeyen Fenerbahçe'de 18 yeni isim kadroya dahil edilirken 15 isimle ise yollar ayrıldı.

Takım bütçesi 56 milyon euroya düşürüldü

Sarı-lacivertlilerde yeni oyuncular kadroya katılırken, transferlere ne kadar maaş verileceği açıklanmadı. Bu konuda son olarak toplu bir açıklama yapan Fenerbahçe Kulübü, takım bütçesinin 56 milyon euroya düşürüldüğü duyuruldu.

Sarı-lacivertliler, transfer döneminde 23,1 milyon euro transfer geliri (bonservis) elde ettiklerini, 14,6 milyon euro transfer harcaması yaptıklarını ve toplamda ise 8,5 milyon euro transfer karı elde ettiklerini açıkladı.

Diego Perotti'nin sözleşme detayları

beINSPORTS muhabiri Mert Yüksektepe'nin haberine göre Fenerbahçe, Diego Perotti'ye net bir maaş ödemeyecek. Sarı-lacivertliler Tolga Ciğerci'de olduğu gibi, Perotti'ye de sakatlığından dolayı net maaş ödemek yerine oynadığı karşılaşmalara göre maç başı ücret ödeyecek.

  • Diego Perotti geçtiğimiz sezon Roma formasıyla çıktığı 26 karşılaşmada 6 gol ve 4 asistle oynadı.
#Fenerbahçe
#Diego Perotti
#Roma
#transfer
#sözleşme detayları
3 yıl önce