|

Diego Ribas'a teklif var

Bir türlü bekleneni veremeyen Diego Ribas için ülkesinden Sao Paulo somut adım atmaya hazırlanıyor. Brezilya basınına göre teklif 6 milyon Euro (16.3 milyon TL) olacak.

Yeni Şafak
12:00 - 9/01/2015 Cuma
Güncelleme: 10:03 - 9/01/2015 Cuma
Diğer

Sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye transfer edilen Diego Ribas, sezonun ilk yarısında performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşattı. Bu durum, özellikle Brezilya kulüplerinin iştahını kabarttı. Yıldız futbolcunun adı Corinthians, Sao Paulo ve Santos ile anılıyordu. Ancak bu kulüplerin hiçbiri ciddi girişimde bulunmadı. Brezilya basınına göre somut adım atmaya hazırlanan ilk ekip Sao Paulo olacak. Kiralık kontratları sona eren Kaka ve Alexandre Pato ile yolları ayıran Kırmızı-Beyazlılar’ın, Diego Ribas için 6 milyon Euro teklif edeceği öne sürüldü. Tecrübeli oyuncuya ise Fenerbahçe’den kazandığının aynısı, yani senelik 3.5 milyon Euro önerilecek. 


Fenerbahçe kâr edecek

Haberde, Diego’nun Brezilya’ya dönme konusunda ne düşündüğüyle ilgili bir bilgi verilmedi. AncakSambacı daha önce yaptığı bir açıklamada, “Fenerbahçe’de herkes bana destek oldu. Sakatlandığımda başkan bile sık sık durumumla ilgili bilgi aldı. Bunun karşılığını vermeden Fenerbahçe’den ayrılmam” ifadelerini kullanmıştı. Eğer bu teklif gelir ve kabul edilirse, Fenerbahçe, Diego’dan 6 ayda 6 milyon Euro kâr etmiş olacak.

 

Deigo'nun keyfi yerinde

Sarı-Lacivertliler’in Sambacısı, lige ara verilmesinin ardından soluğu ülkesinde almıştı. Yıldız futbolcu, Santos altyapısından beri dost olduğu Robinho ve arkadaşlarıyla birlikte tatilin keyfini çıkartıyor. Çektikleri footğrafları da Instagram üzerinden takipçileriye paylaşıyorlar. Robinho, yıldız futbolcunun önlük giydiği fotoğrafın altına, “Kaybeden garsona döner” mesajını yazdı. Diego’nun yakın arkadaşı Fabio Cecil ise ikilinin havuzdayken çektikleri bir fotoğrafı Instagram’dan paylaştı.

(Fanatik)

#Diego Ribas
#Fenerbahçe
#Transfer
#Sao Paolo
9 yıl önce