|

Dirk Kuyt, Hollanda basınını salladı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirk Kuyt'ın Vaslui maçında attığı iki gol büyük övgü aldı.

00:00 - 9/08/2012 Perşembe
Güncelleme: 11:57 - 9/08/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Dirk Kuyt, Hollanda basınını salladı
Dirk Kuyt, Hollanda basınını salladı

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan kadrosuna kattığı Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın, Romanya deplasmanında Vaslui ile oynanan mücadelede 2 gol birden atarak Devler Ligi kapısını aralaması ülkesinde geniş yankı uyandırdı.


Hollanda medyası, Kuyt'ın üstün performansı sayesinde Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi kapılarının açıldığını yazdı. Hemen hemen her gazete Fenerbahçe ve Kuyt haberlerine yer verirken, galibiyetteki aslan payını Kuyt'a ikram etti.


AD; Dirk Kuyt'ın Vaslui ile maçında takımın lideri olduğunu ve yeni takımı Fenerbahçe'de kaydettiği iki golle sarı-lacivertli ekibin önünü açtığını kaydetti.


Başarılı futbolcu için manşetlerini ayıran Hollanda basınında Onsoranje ise Fenerbahçe'nin Dirk Kuyt ile altın bulduğunu ifade etti.


Fenerbahçe'nin 11 numaralı yeni yıldızının zaferini John van den Brom ile benzetme yapan Voetbal International da, Kuyt'ın Fenerbahçe'nin kahramanı olduğunu belirtti.


Ülkenin önde gelen gazetelerinden Telegraaf, eski Liverpoollu oyuncunun iki kez fileleri havalandırdığını ve 1-1'in rövanşında sahneye çıkan Kuyt'ın yardımlarının Fenerbahçe'yi tura taşıdığını vurguladı.


(Sporx)


12 yıl önce