|

Galatasaray'da Fatih Terim yerine Domenec Torrent geliyor

Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından merak konusu yeni teknik direktörün kim olacağı. Ligde kötü gidişata dur diyemeyen ve Türkiye Kupası'nda da elenen sarı-kırmızılı takımda Terim'le yollar ayrıldı. Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan İspanyol hoca Domenec Torrent Galatasaray'ın yeni hocası oldu. Peki Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent kimdir? Domenec Torrent kaç yaşında, nereli, hangi takımı çalıştırdı ve nerelerde görev yaptı?

Haber Merkezi
14:43 - 10/01/2022 Monday
Güncelleme: 14:53 - 11/01/2022 Tuesday
Yeni Şafak
 Domenec Torrent
Domenec Torrent

Süper Lig'de kötü gidişata bir türlü son veremeyen ve son olarak sahasında konuk ettiği GZT Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da Fatih Terim'le yollar ayrıldı. Ligde zor günler yaşayan ve Türkiye Kupasından da elenen sarı-kırmızılılar taraftarın eleştirisinin odağı haline geldi.

Galatasaraylı taraftarların merak ettiği konu ise kötü performans ve üst üste alınan olumsuz sonuçların ardından Başkan Burak Elmas ile bir araya gelerek görevden ayrılan Fatih Terim 'in yerine takımın başına kimin getirileceği.

Galatasaray'da Terim'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim ise Pep Guardiola'nın eski yardımcısı İspanyol
Domenec Torrent
.

Domenec Torrent kimdir, kaç yaşında ve nereli?

  • 14 Tem 1962 İspanya'da dünyaya gelen
    Domenec Torrent
    antrenörlük kariyerine 1994 yılında ülkesinin CF Palafrugell takımında başladı. Sırasıyla CF Palafrugell, Palamos CF, Girona FC takımlarında teknik direktör olarak çalıştı. Daha sonra Barcelona B, Barcelona Bayern Münih, Manchester City takımlarında yardımcı antrenörlük yaptı. 2018 yılına gelindiğinde MLS takımlarından New York City'nin teknik direktörlük görevini üstlendi. Son olarak Brezilya Ligi takımı Flamengo'da çalıştı.
#Domenec Torrent
#Galatasaray
2 years ago