|

Doria: Josef beni Türkiye'ye çağırdı

Evkur Yeni Malatyaspor'un kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı ve İstanbul'a getirdiği Brezilyalı stoper Doria, daha önce Trabzonspor'dan da teklif aldığını söyledi. Yıldız isim kendisine Fenerbahçeli futbolcu Josef'in de çağrıda bulunduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
11:33 - 26/01/2018 Cuma
Güncelleme: 11:49 - 26/01/2018 Cuma
AA
Doria bu sezon ligde 3 maçta forma giydi.
Doria bu sezon ligde 3 maçta forma giydi.

Malatya temsilcisinin Fransa'nın Marsilya takımından sezon sonuna kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı 23 yaşındaki futbolcu, transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor'dan teklif aldım"

Sağlık kontrolünden geçmesinin ardından sarı-siyahlı kulüple sözleşme imzalayacak Doria, Evkur Yeni Malatyaspor'u kendisini çok istediği için tercih ettiğini anlatarak, şöyle konuştu:

  • Daha önce Türkiye'den teklifler aldım ama bu kadar sıcaklık yoktu. Yeni Malatyaspor'unki gibi ateşli değildi. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Daha önce Trabzonspor'dan da teklif geldi ama içten bir şekilde 'seni istiyoruz' demediler.
"Josef de Souza 'Ne zaman geleceksin?' dedi"

Doria, Türkiye'de birçok arkadaşının bulunduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Gelmeden önce arkadaşlarımla görüştüm. Fenerbahçe'deki Josef de Souza yakın arkadaşım. Kendisi bana, 'Hadi ne zaman geleceksin? Seni bekliyoruz.' dedi. Bunun üzerine çok mutlu oldum ve Türkiye'ye gelmeyi çok istedim.


#Doria
#Evkur Yeni Malatyaspor
#Trabzonspor
6 yıl önce