|

Dortmund'da Tuchel'le yollar ayrılıyor

Önceki günlerde milli yıldızımız Emre Mor'a saldırdığı belirtilen Borussia Dortmund kondisyoneri Rainer Schrey'in ardından Thomas Tuchel'in de görevine son verileceği belirtildi.

Yeni Şafak
10:22 - 10/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:10 - 10/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Borussia Dortmund'da Emre Mor'a idmanda yapılan saygısızlığın ardından teknik direktör Tuchel'le de yolların ayrılabileceği belirtildi.
Borussia Dortmund'da Emre Mor'a idmanda yapılan saygısızlığın ardından teknik direktör Tuchel'le de yolların ayrılabileceği belirtildi.

Borussia Dortmund idmanında milli yıldızımız Emre Mor'a saldırdığı belirtilen Rainer Schrey'in ardından takımın teknik direktörü Thomas Tuchel'le de yolların ayrılmasının beklendiği belirtildi.

Alman basınından Bild'in haberine göre; Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve Leipzig'in ardından 3. sırada bulunan Dortmund'da fatura Tuchel'e kesilmek üzere. Alman ekibinin yönetiminin takım içerisinde yaşanan huzursuzluklara da dikkati çekerek bu sezon Nice'te başarılı sonuçlar alan Favre'ye teklif yaptığı belirtildi.

Haberde yer alan detaylara göre Lucien Favre'nin ilk aşamada bu teklifi reddettiği ifade edilirken Dortmund'un İsviçreli teknik adamla tekrar görüşeceği aktarıldı.

  • Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Dortmund idmanında milli yıldızımız Tuchel'in kondisyonerinin hakaretine maruz kalmıştı. Dortmund yönetimi bu konu hakkında kondisyoneri yollama kararı alırken Tuchel'in de topun ağzında olduğu iddia edilmişti.


#Borussia Dortmund
#Emre Mor
7 yıl önce