|

Drogba tamam sıra Kolo Toure'de

Afrika'ya çıkarma yapan sarı-kırmızılı yönetim Fildişi Sahilli yıldızı 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Galatasaray, Manchester City ile bonservis sorununu çözerse el sıkışılan Kolo Toure de Aslan olacak

.
00:00 - 28/01/2013 Pazartesi
Güncelleme: 01:34 - 28/01/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Drogba tamam sıra Kolo Toure'de
Drogba tamam sıra Kolo Toure'de

Sneijder transferiyle büyük sükse yapan Galatasaray, dün derbiye az bir zaman kala ikinci bombayı patlattı. Sarı-kırmızılılar, Çin'in Shanghai takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldız Didier Drogba ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Fildişi Sahili Milli Takımı'yla Afrika Kupası'nda bulunan 34 yaşındaki golcü için Güney Afrika'ya çıkarma yapan yönetim, oyuncu ve menajeriyle görüşerek transferi mutlu sonla bitirdi. Drogba'nın sezon sonuna kadar 2 milyon Euro ve gelecek yıl için ise 4 milyon Euro alacağı öğrenildi.

Kolo Toure ile de anlaşma sağlayan yönetim, kulübü Manchester City'nin bonservis talebini indirebilirse bu oyuncuya da imza attıracak. Kulübüyle anlaşılması durumunda da Kolo Toure 3.5 milyon Euro garanti ücret ve maç başı 15 bin Euro alacak. G.Saray antrenörü Hasan Şaş da yönetimin 1-2 gün içinde Drogba transferini açıklayacağını belirtti.


11 yıl önce