|

Drogba'nın vatandaşı amatörde fırsat bekliyor

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 44 Malatyaspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Amani Kovakouherve, vatandaşı Didier Drogba gibi büyük takımlarda futbol oynamanın hayalini kuruyor.

İha
00:00 - 28/01/2014 Salı
Güncelleme: 11:04 - 28/01/2014 Salı
Yeni Şafak
Drogba'nın vatandaşı amatörde fırsat bekliyor
Drogba'nın vatandaşı amatörde fırsat bekliyor

44 Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon transfer ettiği ancak gerek lisans gerekse de oturma izni sıkıntısı nedeniyle forma giyemeyen Fildişili Amani, Fildişi Futbol Federasyonu'ndan gelecek olan belgeyi bekliyor. Sarı-kırmızılı takımda forma giymek için gün sayan Amani, vatandaşı Didier Drogba gibi büyük kulüplerde forma giymenin hayalini de kuruyor.

21 yaşındaki forvet oyuncusu Amani Kovakouherve, Drogba gibi kendisinin de forvet oyuncusu olduğunu belirten, "Didier Drogba'yı kendime model alıyorum. Büyük bir takımda oynuyor. Bende performansımın Drogba gibi olmasını istiyorum. Bende onun gibi büyük takımlarda futbol oynamak isterim' dedi.

Lisansını bekliyor

Amani, kısa süre içinde 44 Malatyaspor formasıyla sahalarda olacağını ifade ederek, 'Kulüp yöneticileri benim lisansımı yapmak için büyük bir uğraş verdi. İnşallah bugün gerekli evraklar gelecek ve takımda forma giyebileceğim' diye konuştu. Sempatik tavırları ve güler yüzlülüğü ile dikkat çeken Amani, Türk yemeklerini çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

10 yıl önce