|

DÜELLO TRABZON'UN

Trabzonspor'la Samsunspor arasındaki gol düellosunda gülen taraf Bordo-Mavililer oldu. Goller Tamer, Vugrinec ve Abdülkadir'den

.
00:00 - 14/05/2000 Pazar
Güncelleme: 18:40 - 22/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
DÜELLO TRABZON'UN
DÜELLO TRABZON'UN
3-2
Trabzon golle başladı

Ligde hiç bir hedefi kalmayan Trabzonspor'la Samsunspor'un mücadelesinde gülen taraf ev sahibi ekip oldu: 3-2 Karşılaşmaya hızlı başlayan Bordo-Mavili ekip, 3. dakikada Tamer'in golüyle öne geçti: 1-0. Golden iki dakika sonra bu kez Vugrinec Trabzonspor'un ikinci golünü attı: 2-0. Yediği iki golün şokunu üzerinden uzun süre atamayan Samsunspor, 41. dakikada Güngör'ün golüyle farkı bire indirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi: 2-1.

Samsun'un çabası yetmedi

Trabzonspor, ikinci yarıya da hızlı başladı. Özellikle Vugrinec'le etkili ataklar geliştiren Bordo-Mavililer, 56. dakikada Abdülkadir'in nefis golüyle farkı bir kez daha ikiye çıkardı: 3-1. 61. dakikada İlhan, aradaki tekrar bire indirdi: 3-2. Bu golden sonra konuk ekip Samsunspor, beraberlik için Trabzonspor kalesine yükselmesine rağmen son vuruşlarda başarılı olmayınca karşılaşma Trabzonspor'un 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

STAT:
Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER:
Musa Eryılmaz ***, Vedat Yüksel ***, Koray Gençerler **
TRABZON:
Milosevski **, Gökdeniz **, Nikolovski ***, Okan **, Osman ***, Abdülkadir *** (Dk. 82 Hüseyin ?), Vugrinec ***(Dk. 89 Murat ?), Erman ** (Dk. 82 Orhan ?), Tamer ***, Hami ***, Erol ***
SAMSUN:
Allum **, İmdat **, Ali **, Erman *, Ercan **, Güngör ** (Dk. 82 Hakkı ?), İsmet H, Celil **, İlhan ** (Dk. 84 Murat ?) Serkan **, Mehmet ** (Dk. 46 Eprianu H)
GOLLER:
Dk. 3 Tamer, Dk. 5 Vugrinec, Dk. 41 Güngör, Dk. 56 Abdülkadir, Dk. 61 İlhan
SARI KARTLAR:
Eprianu, İlhan, Gökdeniz

24 yıl önce