|

Düelloda kazanan olmadı

90 dakikası nefes kesen mücadelede Başkent ekibinin gollerini Özgür ve Zec kaydetti. Genç bir kadro ile saha-ya çıkan Bursaspor''un gollerini ise Ferhat ve Murat attı

.
00:00 - 20/05/2013 Pazartesi
Güncelleme: 00:48 - 20/05/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Düelloda kazanan olmadı
Düelloda kazanan olmadı

Gençlerbirliği ile Bursaspor arasında oynanan sezonun son maçı izleyenleri tam anlamıyla futbola doyurdu. Teknik direktör Fuat Çapa''ya ayrılık hediyesi olarak galibiyet vermek isteyen Gençlerbirliği ile genç yıldızların parladığı Bursaspor''la mücadelesi 2-2 berabere bitti. İki takım da maça hızlı başlarken beklenen gol Bursaspor''dan geldi. 7. dakikada Ferhat ile öne geçen yeşil-beyazlılara cevap ise 16. dakikada Özgür''ün kafasından geldi. 24. dakikada bu kez sahneye Zec çıktı ve G.Birliği''ni 2-1 öne geçirdi. İkinci yarıda da tempo azalmadı. İki takım da skoru değiştirme fırsatları yakalarken 76. dakikada harika bir gol geldi. Savunmadan seken topa ceza sahası dışından gelişine müthiş bir şut çıkaran Murat Yıldırım, Bursaspor''a 2-2''lik eşitliği getirdi.

Genç futbolcular mahçup etmedi

Bursaspor Tek-nik Direktörü Hikmet Karaman genç futbolcuların performansından mem-nun. Karaman, ''A2 takımımızdan ve bir kaç tecrübeli oyuncumuzun önderliğinde karma kadro yaptık. Oyuncularımız bizi mahçup etmedi. Maçın ardından ağabeyleri tüm primin gençlere verilmesini istedi'' dedi. G.Birliği''nin başında son maçına çıkan Fuat Çapa ise, ''Bugün beni camia çok güzel uğurladı. Ankara halkına teşekkür ediyorum'' diye konuştu.


11 yıl önce