|

Dünya devleri Türk oyuncu Yusuf Demir'in peşinde: Madrid, Barcelona, United, Juventus...

Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen Türk oyuncu Yusuf Demir için dünyanın sayılı kulüpleri devreye girdi. Barcelona, Borussia Dortmund, Juventus başta olmak üzere Real Madrid ve Manchester United gibi takımlar, 17 yaşındaki genç oyuncuyu yakından takip ediyor.

Haber Merkezi
10:54 - 13/01/2021 Çarşamba
Güncelleme: 11:20 - 13/01/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Yusuf Demir bu sezon 17 maçta, 4 gol ve 2 asistle oynadı.
Yusuf Demir bu sezon 17 maçta, 4 gol ve 2 asistle oynadı.

Rapid Wien'in 17 yaşındaki genç oyuncusu Yusuf Demir, dünya devlerinin radarına girmiş durumda. Daha önce Barcelona ve Borussia Dortmund'un yakından takip ettiği Türk oyuncu için Juventus, Real Madrid ve Manchester United'da devreye girdi.

Zidane istiyor

İspanyol basını, Zidane'ın Real Madrid için kapsamlı bir transfer listesi oluşturduğu ve Yusuf Demir'i de takip ettiğini yazdı. Ayrıca çıkan haberlerde Barcelona ve Manchester United'ın da 17 yaşındaki genç yıldızı izlediği kaydedildi.

10 milyon euro bonservis

Rapid Wien'in Yusuf Demir için 10 milyon euro bonservis ücreti istediği iddia edilirken, Real Madrid'in yakın bir zamanda transfer için Avusturya ekibinin kapısını çalacağı ifade edildi.

En iyi genç yetenekler arasına seçilmişti

İngiliz The Guardian gazetesinin her yıl hazırladığı ‘Dünya futbolunda en iyi genç yetenekler’ listesine, Türkiye'den 17 yaşındaki oyuncular Yiğit Emre Çeltik, Ravil Tagir seçilirken, aynı zamanda listede Rapid Wien'de oynayan genç yıldız Yusuf Demir’de yer almıştı.

  • Menajeri Yeni Şafak Spor'a konuşmuştu: Henüz milli takım tercihini yapmadı
  • Yusuf Demir'in menajeri Emre Öztürk ve Sertan Güneş, Yeni Şafak Spor'a özel yaptığı açıklamada, oyuncusunun henüz milli takım tercihini yapmadığını söylemişti. Öztürk, Avusturya teknik direktörünün sürekli olarak Yusuf ile iletişimde olduğunu fakat Türkiye'den herhangi bir teklifin olmadığını vurgulamıştı.

#Yusuf Demir
#Rapid Wien
#Real Madrid
#Manchester United
#Barcelona
#Juventus
3 yıl önce