|

Duran toplardan gol atmayı çok seviyorum

Bursaspor, IFK Mariehamn takımından transfer ettiği 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Petteri Forsell'i Bursa'ya getirdi. Takıma katkı koymak istediğini belirten genç oyuncu, orta sahanın ortasında oynadığını ve duran toplardan gol atmayı çok sevdiğini söyledi.

Cihan
00:00 - 6/08/2012 Pazartesi
Güncelleme: 23:48 - 6/08/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Duran toplardan gol atmayı çok seviyorum
Duran toplardan gol atmayı çok seviyorum

Yeşil-beyazlı kulübün daha önce prensipte anlaştıklarını duyurduğu Forsell, bugün İstanbul'a gelmişti. Bizzat Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın görüştüğü genç futbolcu, akşam saatlerinde feribotla Bursa'ya getirildi.


FORSELL: KATKI KOYMAYA GELDİM

Başkan İbrahim Yazıcı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ile birlikte şehre gelen Forsell, Atatürk Stadı'na götürüldü. Burada yeşil-beyazlı takımın antrenmanını izleyen genç yetenek, yaptığı açıklamada Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu, elinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip takıma katkı koymak istediğini söyledi.

Forsell, şunları dile getirdi: “Transferim çok hızlı gelişti. Ersel Özgür hocamız benim forma giydiğim son maçı izlemiş ve benim hakkımda olumlu rapor vermiş. Her iki kulüp yetkilileri de transfer görüşmelerini başlattılar ve kısa sürede transferim gerçekleşti. Bende Bursaspor'a gelmeyi çok istedim ve geldiğim için de çok mutluyum. Hedefim Bursasapor'da forma giyip başarılı olmak. Takım arkadaşlarımla henüz tanışma şansım olmadı fakat takımın antrenmanını izleyebildim. Stadyumun zemini oldukça güzel. İnternetten izleyebildiğim kadarıyla taraftarımızda oldukça ateşli ve takıma çok destek oluyorlar.”


Orta sahanın ortasında serbest oynamayı sevdiğini ifade eden Forsell, “Eski takımımda duran topların tamamını ben kullanıyordum ve duran toplardan gol atmayı çok seviyorum. Umarım gollerime Bursaspor'da da devam edeceğim.” diye konuştu.


5 yıllık anlaşma sağlanan Forsell'in yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Özlüce Tesisleri'ne geçmesi bekleniyor.


YAZICI TANITACAK

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, öğleden sonra Forsell ve diğer futbolcularla birlikte bir basın toplantısı gerçekleştirerek transferleri kamuoyu ile paylaşacak.

12 yıl önce