|

Dursun Özbek konuşuyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulüp gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Haber Merkezi
10:48 - 12/11/2022 Cumartesi
Güncelleme: 11:00 - 12/11/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Dursun Özbek
Dursun Özbek

Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün divan kurulu kasım ayı olağan toplantısında konuşuyor. Özbek'in Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

"Sadece kendi çıkarlarını düşünen ve bu çıkarlar için Türk futbolunu manüpüle edenlerle mücadelemiz sürecek. Bu mücadele bizi bir saniye bile yormaz, yaralamaz. Bizi asıl yaralayan bu yalanlara inanan bazı Galatasaraylılar.Bunların tek amacı bizim ilk günden beri oluşturmaya çalıştığımız birlik ve beraberlik ortamı. 12-13 sene geriye gidelim; Galatasaray bu kavgalardan ne fayda gördü? Neyi iyi yapabildik bu kavga döneminde. Biz sevgi iklimini yaymaktan asla geri durmayacağız."

"Son dönemde gerek TFF gerek medya içinde yerleşmiş odaklarla büyük mücadele içindeyiz. Sadece kendi çıkarlarını düşünen ve bu çıkarlar için gözünü kırpmadan Türk futbolunu manipüle eden bu grupla savaşımız bir günde bitmeyecek."

"Bankalar Birliği'nden çıkmak olmazsa olmazımızdır"

"Bankalar Birliği anlaşmamızdan çıkmamız gerektiğini sizlere defalarca anlattım. Bu bizim olmazsa olmazımızdır. 30 Haziran'dan itibaren Bankalar Birliği anlaşmamız sebebiyle gelirlerimizin kısmen yüzde 25 kısmen yüzde 50'si kesintiye uğradı. Buna rağmen ödemelerimizi yaptık. Göreve geldiğimiz 11 Haziran'dan bugüne yaklaşık 850 milyon TL'lik bir ödeme yaptık. Amacımız, enkaz edebiyatı yapmak değil ama bu bir realite. Bunun Galatasaraylılar tarafından bilinmesi gerekiyor. Bunu Avrupa kupaları ve token gelirlerimiz olmadan yaptık."


#Dursun Özbek
#Galatasaray
1 yıl önce